Tümer Metin: Torrent sezon sonu kalmayacağını biliyor

20.04.2022 - 13:23 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 14:11

Eski milli futbolcu Tümer Metin, Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in Yeni Malatyaspor maçındaki tercihlerini eleştirirken, flaş bir iddiada bulundu.

Tümer Metin: Torrent sezon sonu kalmayacağını biliyor

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında sahasında küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'u iki dakika içerisinde Ryan Babel ve Halil Dervişoğlu'nun kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrasında teknik direktör Domenec Torrent'in oyuncu tercihleri eleştiri konusu oldu.    

Yorumculuk yapan eski milli futbolcu Tümer Metin, NutSpor'da yayınlanan ‘Dahası da Var’ programında Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. 

"Malatyaspor’u yensen ne olur yenmesen ne olur"

Tümer Metin'in açıklamaları şöyle:

"Buradan Torrent’e söylüyorum. Küme düşen Malatyaspor’u yensen ne olur yenmesen ne olur. Geçen hafta içinde Dinamo Kiev ile yapılan dostluk maçında gençleri ikinci yarıda sahaya sürdün. Ama Malatyaspor karşılaşmasında bir tane genç oyuncuyu içeri atmamışsın. Sezon sonu ayrılacak oyuncular ilk 11’de. Onlar 70-80 dakika sahada kalıyor." 

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu'nun flaş Torrent hamlesi! Planda yoktu
Habere Git

"Torrent sezon takımda Galatasaray’da kalmayacağını biliyor"

"Aynı Torrent geçen hafta ‘Türkiye’de proje yok. Tek proje var bir sonraki maçı kazanmak’ diyordu. Torrent sezon takımda Galatasaray’da kalmayacağını biliyor. Yeni başkan seçildiğinde tercih edilmeyeceğini anladı. Bu yüzden kendi istatistiğine oynuyor. Gideceği başka yerlere yüksek puan ortalaması ile gitmek istiyor. İşte bu nedenle gençleri oynatmadığı ortada. Torrent de Türkiye’deki sisteme uydu maalesef!"

Senin için hazırladığımız haberler