Tümer Metin'den Galatasaraylı yıldıza: "Şaşırmayın diyeceğime"

28.08.2024 - 01:26 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 01:38

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, Galatasaraylı yıldızı eleştirdi. İşte Metin'in açıklamaları...

Tümer Metin'den Galatasaraylı yıldıza: "Şaşırmayın diyeceğime"

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup oldu. Rakibine ilk maçta da 3-2'lik skorla yenilen Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne veda etti. Maçın ardından Asist Analiz YouTube kanalında konuşan Tümer Metin, Kerem Aktürkoğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Metin, "Şaşırmayın diyeceğime" dedi. İşte detaylar...

"Kadro tercihi yanlış"

Bu seviyede böyle bir oyunun olamayacağını belirten Tümer Metin, "Kadro tercihi yanlış. Temassız oynuyorsun. Yine Icardi ile başlardım ama Batshuayi'nin de gönlünü alırdım. İkinci yarı seninle oynayacağım diyebilirdin. Kaldı ki Okan hocanın bu seviyedeki bilgi birikimi var. Bu kadar temassız oynanmaz bu seviyede" açıklamasında bulundu.

"Babası benim kadar savunmamıştır"

Tümer Metin, Galatasaray'ın yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu hakkında ise şunları söyledi:

"Bu ülkede babası benim kadar savunmamıştır Kerem'i. Hep söyledim. Gecenin üçünde sosyal medyadan cevap veremezsin. Şaşırmayın diyeceğime, eğer kanaat önderin orasıysa, kim ne demiş diye bakıyorsan cevabı da oradan verirsin."

İlgini Çekebilir
Tümer Metin: "Ağzımdan çıkacakların kusuruna bakmasınlar"
Habere Git

"Umarım bir an önce gider"

Milli futbolcunun artık kıymet görmemeye başladığını belirten Metin, "Bizim zamanımızda yoktu. Buradan cevap vereceksen olmaz. Sen bir yazacaksın, yüz bin gelecek sana. Daha geçen hafta, "Umarım bir an önce gider' dedim. Çünkü kıymet görmemeye başladı artık. Ne yapsa olmayacak duruma geldi. Gözünün üstünde kaşın var oldu" şeklinde konuştu.

"Bir türlü öğrenemedi"

Tümer Metin, sözlerini şöyle noktaladı: "Ama eleştiri de bırakayım küçük. Zidane'ı, Zidane yapan şey toptan ne zaman vazgeçeceğini bilmesiydi. 25 yaşında çoktan bunu yalayıp yutman lazımdı. Bir türlü öğrenemedi. Ben deyince 'Kendini geliştirsin' diyorlar. Bu gelişmez. Bu bir futbolcuda ya vardır ya yoktur."

Senin için hazırladığımız haberler