Tümer Metin'den Jose Mourinho eleştirisi! "Sınıfta kaldı"

22.09.2024 - 00:55 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 01:08

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Galatasaray'a yenildiği maçı yorumlayan Tümer Metin, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun performansını eleştirdi.

Tümer Metin'den Jose Mourinho eleştirisi! "Sınıfta kaldı"

Tümer Metin, TV 100 ekranlarında Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı aldığı mağlubiyeti yorumladı. Metin, Sarı-Lacivertli takımın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirdi. İşte Tümer Metin'in açıklamaları...

"Kaliteli oyuncuya temaslı oynamalısın"

Fenerbahçeli futbolcuların temassız oynadığına dikkat çeken Tümer Metin, "Dzeko çıkarmış, Szymanski kontrolü yapsa köşe seçip vurabileceği pozisyona ayak içiyle dışarı vuruyor. Ayrıca sen çok temassız oynuyorsun. Rakibine temaslı oynamak lazım. Kaliteli oyuncuya temaslı oynamalısın" dedi.

"Senin transferin bunun için"

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Youssef En-Nesyri'yi şu sözlerle eleştirdi: "İrfan Can kafana kesti topu, Sıçraması, vuruşu çok iyiymiş. Ama bunları atacaksın. Senin transferin bunun için. Bak ben Icardi ne olursa olsun bu maça gelir dedim. Sen bu maç için buradasın. Dzeko'yu kesebilmesi için bize bir şey göstermesi lazım."

"Bu maçı da Mourinho ile kazandı dediğimiz bir maç izledik mi?"

Tümer Metin, Jose Mourinho'nun performansını şu sözlerle eleştirdi: "Bu maçı da Mourinho ile kazandı dediğimiz bir maç izledik mi? Mourinho sınıfta kaldı. Bugün skor 1-0 olunca bir şeyler bekleniyor. Teknik adamlar oyunun her anını düşünmeli. Ama aynı şekilde devam etti Mourinho 2'yi yedi. Hiçbir şey yapmadı."

"Galatasaray'a yenik düştü"

Tümer Metin, yorumlarını şöyle noktaladı: "Tadic sahada yok, Szymanski sahada yok. Fred yok. Fenerbahçe'nin orta sahası Galatasaray'ın orta sahasına yenik düştü."


Senin için hazırladığımız haberler