Tümer Metin'den Oğuzhan Özyakup'a: "İddiaya girdik, atamadı imzayı"

30.08.2024 - 01:36 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 01:48

Eski Beşiktaş futbolcusu Oğuzhan Özyakup, 31 yaşında futbolu bıraktı. Bir başka eski Beşiktaşlı Tümer Metin, Oğuzhan Özyakup ile girdiği iddiayı açıkladı.

Tümer Metin'den Oğuzhan Özyakup'a: "İddiaya girdik, atamadı imzayı"

AJANSSPOR - HABER

Asist Analiz YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Tümer Metin, kısa bir süre önce 31 yaşında futbola veda eden Oğuzhan Özyakup ile girdiği iddiayı açıkladı.

"Demek ki teklif teklif gelmemiş Oğuzhan'a"

Tümer Metin, Oğuzhan Özyakup'un futbolu bırakma kararını şu sözlerle değerlendirdi: "Çok severim Oğuzhan'ı ben, futbolculuğunu da çok beğenirdim. Sosalı, Atibalı kadroda önemli işler yaptı. Ben 37'de bıraktım futbolu, Emre Belözoğlu 40'larda bıraktı. 31'de futbolu bırakıyorsun. Demek ki teklif teklif gelmemiş Oğuzhan'a. 31'de futbol mu bırakılır?"

"Abi çok az olmuşsun"

Tümer Metin, Oğuzhan Özyakup ile olan anısını şu sözlerle anlattı:

"Ben Oğuzhan ile ilgili güzel bir hikaye anlatayım. 2016 Avrupa Şampiyonası masada oturuyoruz. Olcay Şahan, Oğuzhan, Cenk, Arda Turan... Eskilerden konuşuluyordu. Oğuzhan, 'Tümer abi sen kaç kez milli oldun' dedi. Ben de hatırlamıyorum rakamı ama söyledim. 'Abi çok az olmuşsun' dedi. '26 yaşında A Milli Takım forması gördük' dedim. O zaman tanıştık formayla. 'Doğru söylüyorsun abi' dedi.

"Hollanda golünü hatırlıyorum. Başka hatırladığım da yok"

Kaç gol attın abi' dedi. '7 tane falan attım ben' dedim. 'Abi o da çok az' dedi Oğuzhan. Dedim ki, 'Oğuzhan, Hollanda golünü hatırlıyorum. Başka hatırladığım da yok.' Çok da güzeldi o golü. Hafızalarda kaldı.

"Atamadı imzayı"

'Sen kaç golle bitirirsin' dedim. 'Abi ben 15 tane falan atarım' dedi bana. Şahitler de var. 'Kağıt kalem getirin' dedim. Yaz istediğin rakamı, kabulüm. Ben imzayı atıyorum. Kariyerini 15 golle bitirirsen iddiayı hemen ortaya koyalım' dedim. Atamadı imzayı.

Milli Takım performansları

Türkiye Milli Takımı ile 25 maçta sahaya çıkan Tümer Metin, 7 kez ağları havalandırmayı başardı. 43 kez Kırmızı-Beyazlı formayı sırtına geçiren Oğuzhan Özyakup ise 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler