Tümer Metin'in aracı soyuldu!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Eski futbolcu Tümer Metin’in lüks otomobilinin farları hırsızlar tarafından çalındı. 50 bin TL zarara uğradığını söyleyen Tümer Metin, şikayetçi oldu

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de Oosterwolde için kritik zirve! İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın bel kemiği Davinson Sanchez ayrılmak istiyor

Trabzonspor'da sürpriz Batista Mendy gelişmesi

Okan Buruk "Güle güle" dedi! Galatasaray'da iki ayrılık birden

Galatasaray'da golcü planı değişti! Fenerbahçe'yi reddeden isim listede...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Futbol hayatında Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamış olan kariyerini bitirdikten sonra da futbol yorumculuğu yapan Tümer Metin, hırsızlık şokuyla sarsıldı.

Akşam saatlerinde aracını Ulus'ta bulunan evinin önüne park eden eski futbolcu, sabah Porsche Panamera marka otomobilinin iki ön farının olmadığını fark etti.
Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; 46 yaşındaki eski futbolcu, durumu polise bildirdi. Aynı gerekçeyle karakola başka mağdurlar da başvurmuştu.
Tümer Metin dahil çok sayıda vatandaşın şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. Tespit edilen 20'nin üzerindeki çete üyesi hakkında dava açıldı.

Geçtiğimiz günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan eski milli futbolcu, sanıkları görmediğini ancak zararının 50 bin TL olduğu söyledi.
Otomobilindeki zararın kasko tarafından ödendiğini belirten Tümer Metin, şikayetinden vazgeçti.
