Tunay Torun: Küçükken Alman Milli Takımını seçebilirdim!

09.08.2018 - 16:11 | Son Güncellenme: 10.08.2018 - 02:22

Tunay Torun: Küçükken Alman Milli Takımını seçebilirdim!

Başakşehir'den 1 yıllığına Bursaspor'a transfer olan Tunay Torun Bursaspor TV'ye konuştu. İşte Tunay Torun'un açıkalamalarından Ajansspor'un derledikleri...

Bursaspor şampiyonluk kazanmış bir takım. Hep ilgimi çekiyordu. Nasip bugüneymiş, hepimiz için hayırlısı olsun.


Samsun doğumluyum o yüzden 55 numarayı aldım. İnşallah şans getirir.

 "Fenerbahçe maçı için hoca karar verecek" 

Başakşehir ile çok güzel bir sezon başı kampı geçirdiğini ve hazır durumda olduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, “Ben hazırım ama Fenerbahçe maçı için hoca karar verecek. Her şey çok ani oldu. Maça iki gün var. Ben elimden geleni yapmaya çalışacağım. Takım da yeni. Belki birkaç transfer eksik. İyi bir takım olduğuna inanıyorum. İnşallah bu sezon iyi başlarız. Çok gol, çok asist yapmanın ve savaşarak oynamanın taraftarlar için önemini biliyorum. Ben de bu kulüp için her şeyimi vermeye hazırım. Her maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ben 15 yaşından beri milli takım formasını terletiyorum. Küçük yaşta Alman milli takımını seçebilirdim ama ben milli takımı seçtim. Öncelikli olarak Bursaspor'u eski günlerine taşımak istiyorum. Tabiki milli takımda da oynamak isterim.


Almanyada yetiştiğin zaman sana küçük yaşta herşeyi öğretiyorlar. Çok erken yaşta taktik anlayaşını öğreniyorsun. Bence Türkiye'de de Yusuf Yazıcı olsun, Cengi Ünder olsun. Böyle çok yetenekli gençler var bunları iyi yönlendirmek lazım. Türkiye alt yapısında genç yetenekler var onların ellerinden tutmak lazım.

Hepimize hayırlı olsun. Ben her maçta yüzde 100 vermek istiyorum. Başarılı olmak istiyorum. Taraftarımızla zor günde herp beraber olalım. Bursaspor'u eski günlerine taşıyalım.


Takımda herkesle ligde karşılıklı oynadım. Aziz Behichle sahada çok kapışıyorduk. Dün ilk kez antrenmana çıktım. Herkes zamanla birbirini tanıyacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler