Tunay Torun'dan flaş transfer açıklaması!

13.06.2017 - 16:07 | Son Güncellenme: 13.06.2017 - 16:07

AJANSSPOR- Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Tunay Torun, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Radyospor'da Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulunan Tunay Torun'un röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Kariyerime Türkiye’de devam edeceğim ama...'

"Şu an Almanya’da arkadaşlarımla tatildeyim. Tatil çok güzel geçiyor.  3.5 sene Kasımpaşa forması giydim ve çok severek taşıdım bu formayı. Geçen bu 3.5 senenin çok başarılı geçtiğine inanıyorum. Kasımpaşa ile 3.5 yıllık sözleşmem bitti ve ben kendi adıma bu 3.5 senenin çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Transfer konularıyla benim menajerim ilgileniyor. Ben şu an Hamburg’ta tatildeyim. Arkadaşlarımla ve ailemle zaman geçiriyorum. Henüz net bir şey yok. Ama en yakın zamanda ben bu konuların netleşmesini bekliyorum. Büyük ihtimalle kariyerime Türkiye’de devam edeceğim ama yurt dışından da görüşmeler sürüyor. Hayırlısı olur inşallah. En yakın zamanda bu konular netleşir"

'Büyük takımlardan gelen teklifler...'
"Henüz yurt dışından olan teklifleri açıklamak istemiyorum ama dediğim gibi çok yakın zamanda netleşecektir bu durum.  Şu an sadece tatilimi düşünüyorum ama her oyuncunun isteği oynayabileceği bir takıma gitmektir. Benim isteğimde bu yönde. Her şeyi değerlendirip menajerim Ceylan Çalışkan ve ailemle beraber oturup konuşup en doğru kararı vereceğiz. En fazla 1-2 hafta içerisinde transfer konusu netleşecek. Devre arasında büyük takımlardan gelen teklifler hakkında benim net bir bilgim yok. Bu konuyu Kasımpaşa yönetimine sormak gerekir. Ben sözleşmeme sadık kalmak ve bu 3.5 sene içinde Kasımpaşa’ya faydalı olmak istiyordum. Bu süre içerisinde de elimden geleni yaptım ve iyi bir verim kattığımı düşünüyorum"

' Milli takımda forma giymeyi istiyorum'

"Milli takım her oyuncu için gurur verici ve önemli bir olay. Ben bunu her zaman söylüyorum. Milli takımda forma giymeyi o formayı terletmeyi çok istiyorum. Bu olay tam anlamıyla benim önderliğimde gelişmiyor. Tabi ki ben sahada gereken mücadeleyi isteği fazlasıyla veriyorum ama gerek başka hocalar gerekse scout ekibi buna karar veriyor. İnşallah önümüzdeki sene daha iyi çalışıp daha iyi oynayıp yine tekrardan Milli takıma gitmek istiyorum.
Milli takımda çok genç yetenekler ortaya çıkıyor. Bu çok büyük bir başarı. İnşallah önümüzdeki seneler bu takımı oturup daha başarılı olacağına inanıyorum"

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR-

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler