Tuncay Şanlı, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisindeki favorisini açıkladı!

19.04.2018 - 14:58 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 14:58

Tuncay Şanlı, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisindeki favorisini açıkladı!

Futbolculuk döneminde uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve günümüzde spor yorumculuğu yapan Tuncay Şanlı, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Tuncay Şanlı'nın beIN Sports'ta yaptığı açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

Quaresma ve Ozan Tufan yorumu

Şu anda baktığımızda muhtemel kadroya bir Quaresma'yı orda görmeyiz. Fenerbahçe ideal, kazanan kadrosuyla devam edecek. Orada enteresan detay Ozan Tufan'ın kadroda olma ihtimali var. O enteresan bir detay.

"Bütün oyunculara ihtiyaç var"

Galatasaray için konuştuğumuz gibi herkese ihtiyacınız var. Mutlaka bunun cezalısı var, sakatı var performans durumu var. Ligde kısa süre kaldı. Her şey olabilir. O yüzden büyün oyunculara ihtiyaç var.

"Avantajlı taraf Fenerbahçe"

Aykut Hoca da belki Ozan Tufan'ı böyle bir maçta oyuna atar mı bilemem ama psikolojik olarak ona moral vermiş oluyor kadroya alırsa. Tabii  avantajlı taraf Fenerbahçe ama derbinin atmosferi her zaman farklı olur. İlk maçın skoruna bakmazlar. Oyuncular sahaya çıktıklarında derbi atmosferinde oynarlar.

Aykut Kocaman ve Şenol Güneş üzerine...

İki hoca da çok fazla rotasyona gitmemiş belli ki. O yüzden hem ligde iyi giderken hem de kupada da final oynayıp kazanmak isteyecektir. Bu da gayet doğal. Çünkü camia bunu ister.

Nasıl bir derbi bekliyor?

Siz ister istemez ligi düşünseniz de teknik ekip olarak veya oyuncu grubu olarak ama camia her zaman o finali oynayıp kupayı almak ister. Sonuçta bu önemli. Hedefiniz varsa ki büyük takımların bu hedefi de var. Umarım keyifli bir derbi maç olur.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler