Tuncay Şanlı ve Tümer Metin yorumladı: "Maçın yıldızı..."

28.09.2020 - 09:29 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 09:34

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve golsüz biten maçı Tuncay Şanlı ile Tümer Metin değerlendirdi. Derbide maçın yıldızı kim oldu?

Tuncay Şanlı ve Tümer Metin yorumladı: "Maçın yıldızı..."

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 0-0 biten maçı Tuncay Şanlı ve Tümer Metin değerlendirdi. Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'e göre derbinin yıldızları kimler? Detaylar haberde...

Tuncay Şanlı: Altay Bayındır ile Luyindama maçın yıldızı

Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır'ın, Galatasaray'da ise Luyindama'nın maçın yıldızı olduğunu söyleyen Tuncay Şanlı, "Falcao'nun ceza alanında hiç topla buluşmadığı 2. maçı bu ki Fenerbahçe'de yeni oynayan 2 stoper vardı. Fenerbahçe'nin sorunlar yaşadığı bir bölgeydi orası 2-3 yıldır" görüşünü paylaştı. 

Şanlı'ya göre neden maçı yıldızı oldular?

Skorer'in derlediği habere göre; Ayrıca Tuncay Şanlı, "Orta sahada Gustavo inanılmaz bir maç çıkardı. Altay da çok konsantreydi, inanılmaz birkaç maç çıkardı. Orta sahada topa hakim olan bir takımdı Fenerbahçe, ileride üretkenlik gelince bu oyun daha da keyif verecek. Galatasaray'da ise Luyindama'ya parantez açmak lazım, müthiş oynadı" diye konuştu.

"Fenerbahçe'de negatif olarak yazabileceğimiz çok şey var"

Tümer Metin de Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle ilgili konuştu. Metin, "Fenerbahçe'nin orta sahası, Galatasaray'a galip geldi. Hem defansif olarak, hem de topu tutma anlamında galip geldi. Galatasaray'ın ileri uçtaki ayakları eriyip gittiler. Üretim anlamında Fenerbahçe'de negatif olarak yazabileceğimiz çok şey var ama maç önüne dönelim, Galatasaray'ın 4 maçlık gelişimi, Avrupa dahil, herkes için yüzde 51 Galatasaray'a veriyordu. Biz de Galatasaray'ın oyununu biliyoruz diyorduk" dedi.

"Taylan ve Feghouli kayboldu"

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, "Son 2 haftanın yıldızı Taylan ilk yarıda kayboldu, Feghouli kayboldu. Arda çizgiye basınca atak devamlılığı kayboldu Galatasaray'da. Fenerbahçe topu kazandığında pasif olan bir Galatasaray izledik. Basmak istediler ama tecrübeli Sosa bir pasla çıktı, yetenek Gustavo bir pasla çıktı" yorumunu yaptı. 

"İki takım da durdu"

Tümer Metin, "2. yarıda iki takım da bir durdu, o durma son yıllara sirayet eden bir şey. Hoca da buradan heybeye bir şey atar ama iki takımı da düşününce oyunun belli yerlerini iyi oynadıkları bölümler var" görüşünü savundu. 

Senin için hazırladığımız haberler