Tuncay Şanlı'dan Ali Koç sözleri!

03.06.2018 - 21:32 | Son Güncellenme: 03.06.2018 - 21:32

Tuncay Şanlı'dan Ali Koç sözleri!

Fenerbahçe'de başkanlık görevine Ali Koç layık görüldü. Ali Koç'un, Aziz Yıldırım'ı seçimde farklı şekilde geçmesine bir yorum da Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Tuncay Şanlı'dan geldi. 

Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başlayan; ancak şu sıralarda yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yorumculuk yapan Tuncay Şanlı'nın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

"Ali Koç'tan samimiyet aldılar"

Ali Koç planlamayı, Fenerbahçe’yi nereye taşıyacağını etüt etmiştir. Son 10 yılda Şampiyonlar Ligi’nde katılamamış, 4 yıldır kupa alamamış bir Fenerbahçe var. Ali Bey’den kongre üyeleri bir samimiyet aldılar. Ali Bey adına başarıyla geçti seçim.

Tuncay Şanlı: Ali Koç çok sabırlıdır

Taraftara durumu çok iyi anlatmak zorundasınız. Ali Bey de çok iyi aktaracaktır. Uzun vadede başarı gelecektir diye düşünüyorum. Ali Başkan’ı çok eskiden tanıyorum. Çok sabırlıdır.

Tuncay Şanlı: Ali Koç, o ruhunu camiaya yansıtacaktır

Ali ağabeyin, başkanın vücut diline baktığınızda bir taraftar hırsını, isteğini görüyoruz. Bu mutlaka sahaya yansıtacaktır. O ruhunu da hem futbolculara hem de camiaya çok iyi yansıtacaktır.

Barış ve samimiyet vurgusu

Bizlerin de istediği barış ortamıydı. Çünkü futbol konuşmak istiyoruz. Birbirleriyle olan iletişimden bahsetti. Bundan sonra daha fazla barış ortamı olacaktır. Aziz Bey’den de saygıyla bahsetti. Bundan sonra samimiyetin, barışın çok daha fazla olacağını düşünüyorum. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler