Ümraniyespor'da ibre Tuncay Şanlı'ya döndü

13.06.2024 - 15:10 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 15:19

Son dakika transfer haberi: 1. Lig takımı Ümraniyespor'da teknik direktör arayışları başladı. İstanbul ekibinde Tahsin Tam ile birlikte en güçlü aday Tuncay Şanlı oldu.

Ümraniyespor'da ibre Tuncay Şanlı'ya döndü

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig takımı Ümraniyespor hoca sorununu çözüme kavuşturmak için düğmeye bastı. İstanbul eki.i teknik direktörlük görevi için listesine iki ismi aldı ve görüşmelere başladı. 

Adaylar Tahsin Tam ve Tuncay Şanlı

Ümraniyespor'da teknik direktörlük görevi için iki güçlü aday var.  Kırmızı beyazlıların gündemindeki isimler, son olarak Ankara Keçiörengücü'nü çalıştıran Tahsin Tam ile son olark Sakaryaspor'da görev yapan Tuncay Şanlı.

İbre Şanlı'ya döndü

İstanbul ekibinin yöneticileri, Tam ve Şanlı ile ön görüşme yaptı ve olumlu sonuç elde etti. İki hoca arasında karar verecek Ümraniyespor'da ibre son olarak 42 yaşındaki Tuncay Şanlı'ya döndü. 

Tahsin Tam'ın performansı

Geçtiğimiz sezon Çorum FK ve Ankara Keçiörengücü'nde görev alan Tahsin Tam, başkent ekibinin tarihinde ilk kez 1. Lig'e çıkmasında önemli pay sahibi olmuştu. 1. Lig'de görev aldığı 24 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ile 9 yenilgi elde eden 54 yaşındaki çalıştırıcı 1.29 puan ortalaması tutturdu.

Tuncay Şanlı'nın performansı

Tuncay Şanlı geçtiğimiz sezon Sakaryaspor'da 31 karşılaşmada; 16 galibiyet, 7 beraberlik ile 8 yenilgi elde etti ve 1.77 puan ortalamasını tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler