Turabi'den Acun Ilıcalı paylaşımı: "Mesaj at..."

Özgür Koç
05.03.2024 - 16:14 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 17:10

Sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden, yarışmanın sevilen isimlerinden Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. İşte detaylar...

Turabi'den Acun Ilıcalı paylaşımı: "Mesaj at..."

AJANSSPOR - HABER

Survivor All Star 2024 yarışması hız kesmeden devam ederken, daha önce üç kez Survivor'a katılan ve iki yıl üst üste şampiyonluk kupasını kaldırmayı başaran tek yarışmacı olan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın hakkındaki açıklamalarına kayıtsız kalmadı.

Sakatlığı nedeniyle yarışamadı

All Star 2024'ün kadrosunda yer alacağı açıklanan Turabi, sakatlığı nedeniyle yarışmaya katılamamıştı. Acun Ilıcalı, All Star'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen acil durum konseyinde, Turabi Çamkıran'ın Survivor’dan ayrıldığını duyurmuştu.

Ilıcalı'dan Turabi'ye övgü: "Sağlam bir Turabi olsaydı"

Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'da açıklamalarda bulundu. Ogeday ve Turabi hakkında açıklamalar yapan Ilıcalı, şunları söyledi: 

"Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday'a yüzde 51 vermezdim. Turabi'nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim."

"Özlediysen mesaj at abi"

Turabi, Ilıcalı'nın açıklamalarını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Turabi, paylaşıma ise şu notu düştü:

"Beni özlediysen mesaj at abi. Eğer duygularını açık açık dökemiyorsan kelimelere kalp at, ben anlarım özlediğini... Hemen ararım. Numaramı biliyorsun abi hiç değişmedi. Hâlâ 1 numarayım..."

Senin için hazırladığımız haberler