Turbeyler

18.02.2016 - 15:16 | Son Güncellenme: 18.02.2016 - 15:16

Engin Hocayı, kocaman yürekli takımını ve bu takıma yıllardır her şeyini veren Bayram Akgül'ü tebrik ediyoruz...İspata ihtiyaçları yok ama onlar kazandıkça, parasız-pulsuzda başarı geldiğini herkes görmüş olacak!

İstikrarı sürdürür, inançlı da olursanız; çok paranız olmadan da lider olur, başa oynar; yener, kazanırsınız. En alttaki Denizlispor ile en üstteki Adanaspor arasında, puan olarak 22 puan var ama bütçe olarak aynı.Göztepe ile, ADS ile, K.Karabükspor ile, Balıkesirspor ile, Şanlıurfaspor ile, Karşıyaka ile kefeye koyup tartılmaz bütçesi.Az para, çok yürek ile neler başarılacağını gösterdiler.İsterlerse hiç puan almasın bu takım, bu yılın en büyük başarısıdır! Engin Hocayı, kocaman yürekli takımını ve bu takıma yıllardır her şeyini veren Bayram Akgül'ü tebrik ediyoruz...İspata ihtiyaçları yok ama onlar kazandıkça, parasız-pulsuzda başarı geldiğini herkes görmüş olacak!

YENİ MALATYA SÜRPRİZİ!

Bu haftanın en büyük sürprizi, Alima Yeni Malatyaspor'un, garip, ilginç, mucizevi bir golle, lideri liderlikten eden golü atması, hocasını ipten alması, 5 haftalık kazanamama sendromuna son vermesi oldu. K.Karabükspor'u ise 7 haftadır dış sahalarda ara ki bulasın(!) Bu kayıplar sadece liderlikten etmiyor, geride de bırakıyor.

GAKKOŞ DEMİRBAKAN!

Bu sayfaların yazarını, yazdıklarını sıkı okuyanlar bilir; kimsesizlerin kimsesi, imkansızların dostu, başarıların yoldaşıdır.Vartaş Elazığspor herkes kaçarken, eldekilerle tutunuyor.Herkes önemsemezken biz yere göğe sığdıramıyorlar. Çelik gibi yürekleri, sular seller gibi istekli hocaları var.Balıkesir deplasmanı önemliydi ama dersine iyi çalışan bir Coşkun Demirbakan vardı.Alınan 1 puanın önemi sezon sonunda belli olacak.

GİRESUNSPOR PATLAMASI!

Giresunspor Göztepe maçında rakip var mıydı, Giresunspor kendi arasında mı oynadı, anlamadık.Hadi, hocan gitti; ya senin hayallerin, hedeflerin! Metin Diyadin'le mi sınırlı, hiç mi heyecan duymaz, istekli olmazsın! Ah Göztepe, ah! Giresunspor Abdülaziz'in mükemmel frikiği ile bir başladı, pir bitirdi. Müthiş oyun, iki maçtada galibiyet, tekrar kazanmanın sevinci, Giresunspor yeniden başlıyor...

SON GÜLEN SAMSUNSPOR!

Bir baktım da, Samsunspor en son 07.11.2015'de Adanaspor'u 2-1 yenmiş.Tam 10 maç sonra kazanmak, ümitler biterken kazanmak, ilk iki, altı derken, alt sıralarda kazanmak.Silinen üç puanın yerine üç puan daha yazarak kazanmak.Samsunspor hayata geri döndü.Şanlıurfaspor ise Mehteran Bölüğü gibi, iki ileri, bir geri(!) Dışarıda kazanamıyor, içeride kaybediyor.Nereye kadar!

Senin için hazırladığımız haberler