Turgay Kıran: ''Ne oldu Erden Timur'a? İsmi bile anılmıyor..."

15.10.2024 - 17:27 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 17:44

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın eski 2. başkanı Turgay Kıran, gündeme dair açıklamalar yaptı. Kıran, ''Ne oldu Erden Timur'a? İsmi bile anılmıyor" dedi.

Turgay Kıran: ''Ne oldu Erden Timur'a? İsmi bile anılmıyor..."

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın eski 2. başkanı Turgay Kıran, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kıran; Bankalar Birliği anlaşması, Galatasaray Adası, Kemerburgaz ve Erden Timur ile ilgili birçok konu hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

"Başkan kulübü Bankalar Birliği anlaşmasından çıkarmalı"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kıran, "Madem Galatasaray geçen sezon itibarıyla kârda, o zaman başkan söz verdiği gibi kulübü Bankalar Birliği anlaşmasından çıkarmalı.

"Galatasaray Adası kapalı, ne oldu?"

Kemerburgaz'a Temmuz'da geçilecekti, ne oldu? Galatasaray Adası kapalı, ne oldu? Galatasaray'da insanlar bir müddet tevazu ile beklerler, ama bir noktadan sonra reaksiyon gösterirler.

"Erden Timur'un söyledikleriyle kimse ilgilenmedi"

Kongre'de ibra etmeyenler de var. Bu ihtardır. Düne kadar baş tacı edilen bir kardeşimiz vardı, Erden Timur... Son dakika genel kurula geldi, onun söyledikleriyle kimse ilgilenmedi. Ne oldu düne kadar bu kardeşimiz başkan adayıydı. Ne oldu ki bu durum değişti?

"Erden Timur'a ne oldu, sorun nedir?"

'Erdem Timur, Galatasaray'dan büyük değildir' dediğimiz zaman herkes kızmıştı. Şimdi gördük ki Erden Timur'un ismi bile anılmıyor, ne oldu nu kardeşimize. Nedir sorun?'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler