Turgay Kıran'dan yönetime mesaj: "İnşallah futbolcu almayı unutmazlar"

17.12.2018 - 17:03 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 20:03

Turgay Kıran'dan yönetime mesaj: "İnşallah futbolcu almayı unutmazlar"

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden Turgay Kıran, sarı-kırmızılı takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kıran, Süper Lig’de şampiyonluk yarışına da değindi. Turgay Kıran, ara transfer dönemiyle ilgili olarak yönetime mesaj gönderdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Turgay Kıran’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Başakşehir maçı derbiler kadar önemli"

Başakşehir maçı; Beşiktaş, Fenerbahçe maçları ne kadar önemliyse o kadar önemli. Abdullah Avcı sonrası Başakşehir zorlu bir rakip oldu. Başakşehir maçında Galatasaray’ın berabere kalacağını tahmin ediyordum. Galatasaray’ı yenebilecek güçte bir takımdı. Galatasaray’da başkandan en aşağıya kadar cezalar almıştı. Bu cezalar Galatasaray’ı etkiledi. Ona rağmen iyi mücadele etti ve berabere kaldı. Galatasaray’ı ve Fatih Terim’i kutlamak lazım. Bence Galatasaray 1 puan kazandı.

"Hocalar yerli ama milli takımın başında yabancı bir teknik adam var"

Çok ilginç bir sezon yaşıyoruz. 7 takım potanın içinde. Lig güçlü ve ilgi çekici. Yerli antrenörlerinin olduğu bir lig yaşıyoruz. Demek ki yerli hocalar da kaliteli. Hepsi zirve peşindeler. Bu sevindirici. Zaman zaman 1 tane yerli hocanın olduğu dönemler oldu. Şimdi sadece yerliler var. İşin enteresan tarafı; milli takımın başında yabancı bir çalıştırıcı var. Yerli antrenörlere güveniyorum.

Şampiyonluk yarışı…

Galatasaray’da Ozan Kabak için dev takımların devrede olduğu söyleniyor. Demek ki gençlere önem vermek lazım. Galatasaray’ın bu sezon şampiyon olacağını düşünüyorum ama... Başakşehir de bu sezon aldı, gidiyor gibi geliyor bana.

Transfer mesajı...

İnşallah futbolcu almayı unutmazlar. Fatih Terim’e güveniyorum. İyi oyuncular alarak bu puan farkı kapabilir. Temennim bu.

Senin için hazırladığımız haberler