VALORANT'ta Türk derbisi FUT Esports'un oldu!

İsa Kethüda
07.05.2024 - 17:33 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 17:41

VALORANT Champions Tour'da derbinin galibi FUT Esports oldu. Red Bull takımı FUT Esports, BBL Esports'u 2-0'lık skorla mağlup etti.. İşte detaylar.

VALORANT'ta Türk derbisi FUT Esports'un oldu!

Red Bull ana partnerliğinde gerçekleştirilen VALORANT Champions Tour (VCT) EMEA 2024 grup mücadelelerinin final galibi, Red Bull takımı FUT Esports oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl Red Bull ana partnerliğinde gerçekleştirilen VCT EMEA 2024 Ligi'nde grup aşamalarının son haftası, FUT Esports-BBL Esports karşılaşmasıyla tamamlandı.

FUT Esports ile BBL Esports ile karşı karşıya geldi

Grup maçları boyunca bir kez mağlup olarak final haftasına birinci sırada giren FUT Esports, bir diğer Türk takımı BBL Esports ile karşı karşıya geldi.

Türk derbisini FUT Esports 2-0 kazandı

Maçta, rakibini 2-0'lık skorla mağlup eden FUT Esports grup play-offlarına kalarak bir üst lig olan VCT EMEA 2024: Masters Shanghai'ye katılmak için mücadele edecek.

Red Bull oyuncusu Ferit Karakaya derbi heyecanını e-spor severlerle paylaşmak üzere çevrim içi etkinlik düzenledi.

300 bine yakın kişi merakla beklenen mücadeleyi Karakaya'nın sosyal medya hesabı Twitch kanalında birlikte takip etti. Büyük derbi için ayrıca ESA Espor Arena'da 1000'e yakın e-sporseverin katılım gösterdiği fiziksel izleme etkinliği de düzenlendi.

Senin için hazırladığımız haberler