'Türk Duvarı' için kesenin ağzını açacaklar! İngilizler yazdı...

29.06.2021 - 15:46 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 15:52

'Türk Duvarı' olarak tanımlanan Merih Demiral, Juventus'ta ayrılık aşamasında. Milli stopere İngiltere'den Everton talip oldu. İşte gelişmeler...

'Türk Duvarı' için kesenin ağzını açacaklar! İngilizler yazdı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Futbol kariyerine İtalyan ekibi Juventus'ta devam eden milli stoper Merih Demiral'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Demiral'ın İngiltere Premier Lig'e transfer olmaya yakın olduğu iddia ediliyor. Detaylar haberde... 

Everton ciddi şekilde ilgileniyor

Serie A devi Juventus'un formasını giyen Merih Demiral'ın siyah-beyazlılarla yola devam etmeyeceği geride bıraktığımız günlerde İtalyan basınında yer almıştı. İngiliz basını, Merih Demiral için Everton'ın ciddi şekilde devrede olduğunu yazdı. 

40 milyon Euro ödemeye hazırlar

Atalanta ve Roma'nın transfer listesinde yer alan Merih Demiral için Juventus'un 40 milyon Euro bonservis talep ettiği biliniyor. Daily Mail'ın haberine göre; Merih transferi için Merseyside ekibi söz konusu bonservis bedelini (40 milyon Euro) ödemeye hazır. 

Juventus iyi bir kazanç elde edecek

İtalyan devi Juventus, 2019 yılında hatırlanacağı üzere Merih Demiral'ı bir başka İtalyan ekibi Sassuolo'dan 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Eğer Merih, 40 milyon Euro'ya satılırsa siyah-beyazlılar 22 milyon Euro kâr elde etmiş olacak. 

Geçen sezonki performansı

Juventus'ta geçen sezon 29 maçta görev yapan Merih Demiral 2114 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı. Demiral, daha önce Sassuolo Calcio, Alanyaspor, Sporting-B ve Alcanenense takımlarında oynamıştı. Demiral, Fenerbahçe altyapısında yetişmiş, sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra kariyerinde çıkış yakalamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler