"Türk futbolu için kayıp"

24.01.2021 - 19:34 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 19:36

Antalyaspor'un kaptanı Hakan Özmert, 0-0 biten Konyaspor maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Şafak Öztürk'ün istifasına değinen Özmert'in açıklamaları şu şekilde...

"Türk futbolu için kayıp"

Konyaspor deplasmanından 0-0 eşitlikle dönen Antalyaspor’da takım kaptanı Hakan Özmert, hafta içinde yaşanan istifa olayına değindi.

Başkan Ali Şafak Öztürk’ün istifa kararını bir kez daha gözden geçirmesini isteyen kaptan, “Bırakmaları, sadece Antalyaspor için değil, Türk futbolu için de kayıp” dedi.

Alınan karara saygı duyduğunu da ifade eden deneyimli futbolcu, “Türk futbolunun zorlukları içerisinde bu işi götürmeye çalışıyorlar. Çok düşünmüşlerdir, saygılıyız ama ‘Biz Antalyasporuz’ diyebiliyorsak onların çok büyük emeği var. Ben pek çok kulüpte oynadım. Çok güzel insanlarla karşılaştım ama burada 6. senem bitiyor gerçekten aile ortamımız var. Bunun oluşmasında büyük emekleri var. Kararlarını tekrar gözden geçirmelerini istiyorum. Bu aile dağılmasın. Onlarla birlikte çok güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Bırakmasınlar. Biz onları çok seviyoruz” sözlerine yer verdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler