Türk Hava Yolları ile Serie A Ekibi Inter, Sponsorluk Anlaşması İçin Görüşüyor

Orhan Gülek
23.02.2023 - 17:58 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 18:16

İtalya Serie A takımlarından Inter, gelecek sezon takımın ana forma sponsoru olarak Türk Hava Yolları ile görüştüğü iddia ediliyor. İşte tüm detaylar...

Türk Hava Yolları ile Serie A Ekibi Inter, Sponsorluk Anlaşması İçin Görüşüyor

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları, Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter'in yeni forma sponsoru olmak için İtalyan kulübüyle olumlu bir görüşme gerçekleştirdi.

THY ile Inter ilk görüşmeyi gerçekleştirdi iddiası

Sport Mediaset'ın haberine göre Türk Hava Yolları, gelecek sezondan itibaren Inter’in ana forma sponsoru olabilir. Haberde Inter yöneticileri ile Türk Hava Yolları temsilcileri arasında yapılan toplantıda ilerleme kaydedildiği ancak henüz hiçbir konuda anlaşmaya varılmadığı belirtildi.

Inter kazandı, Hakan Çalhanoğlu maçın oyuncusu seçildi

Öte yandan Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında dün konuk ettiği Porto'yu 1-0 mağlup etti. Hakan Çalhanoğlu mücadelede 90 dakika forma giyerken maçın oyuncusu seçildi ve ödülünü depremzedelere adadı.

Çalhanoğlu: "Aklım ve kalbim sizlerle"

Çalhanoğlu, Instagram hesabından ödülle çekilmiş fotoğrafını koyarak, "Bu ödülü ülkemde depremden zarar gören bütün vatandaşlarımıza armağan ediyorum. Aklım ve kalbim sizlerle." mesajını Türkçe, İtalyanca ve İngilizce olarak paylaştı.

Bu arada, Corriere dello Sport gazetesi, maçtaki performansından ötürü Hakan Çalhanoğlu'nun Inter'e hem saha içinde hem saha dışında lideri olmaya devam ettiğini yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler