Türk Hava Yolları Buse Kayacan Sonsırma’yı Transfer Etti

Akın Ungan
20.05.2022 - 16:03 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 16:05

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Türk Hava Yolları, Nilüfer Belediyesi’nden Buse Kayacan Sonsırma’yı transfer ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Türk Hava Yolları Buse Kayacan Sonsırma’yı Transfer Etti

Buse Kayacan Sonsırma’yı transfer eden Türk Hava Yolları, sosyal medya hesabından transferin gerçekleştiğini açıkladı. Tecrübeli libero transfer olması hakkında "Öncelikle Türk Hava Yolları gibi güzel aileye katıldığım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Hem iyi bir teknik kadro ile, hem de şahane oyuncularla çalışacağım için de yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Abbondanza gibi iyi bir antrenörle de çalışacağım içinde kendimi ayrıca şanslı hissediyorum. Başarılarla dolu bir sezon olmasını diliyorum." ifadeleri kullanıldı.

Buse Kayacan Sonsırma’nın kariyeri

1992 doğumlu 176 cm olan tecrübeli libero kariyerinde Eczacıbaşı, Karşıyaka, Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Belediyespor ve Galatasaray’da mücadele etti.

Buse Kayacan Sonsırma’nın kariyerinde Türkiye Ligi Şampiyonluğu, Challenge Kupası’nda bronz madalya ve Milli Takım ile Avrupa Altın Ligi’nde gümüş madalyası bulunmakta.

Senin için hazırladığımız haberler