Türk Hava Yolları'nda 7 transfer: Tuğba Şenoğlu, Büşra Kılıçlı ve dahası

Aleyna Gürgen
01.03.2024 - 20:06 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 20:33

Vodafone Sultanlar Ligi'nden Türk Hava Yolları 7 oyuncu ile transfer anlaşmasına vardı. Türk Hava Yolları'nın transferleri arasında Roberta Ratzke de var.

Türk Hava Yolları'nda 7 transfer: Tuğba Şenoğlu, Büşra Kılıçlı ve dahası

Türk Hava Yolları'nda kadro çalışmaları sürüyor. Maçkolik'in Kurşun Pas programında Özlem Çelik, ekibin yeni transferleri hakkında konuştu. 

İlgini Çekebilir
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın rakipleri belli oldu
Habere Git

Brezilyalı başantrenör ile yola devam

Türk Hava Yolları'na bu sezon başında transfer olan Brezilyalı çalıştırıcı Jose Roberto Guimaraes ekip ile devam edecek. Özlem Çelik'in aktardığı bilgilere göre Türk Hava Yolları, Brezilya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda da başantrenör olarak çalışan Guimaraes ile sözleşme yeniledi.

Kılıçlı ve Şenoğlu,THY'ye transfer oluyor

Türk Hava Yolları'nın anlaşmaya vardığı iki diğer isim ise Kuzeyboru'dan. Ekip, Kuzeyboru'da forma giyen Büşra Kılıçlı ve Tuğba Şenoğlu ile transfer için anlaşmaya vardı. 

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi yıldızları Endonezya'yı yaktı kavurdu!
Habere Git

Türk Hava Yolları 3 oyuncu ile yeniden anlaştı

Tuğba Şenoğlu ve Büşra Kılıçlı'yı transfer eden Türk Hava Yolları takımda güncel olarak forma giyen bazı oyuncular ile de sözleşme yeniledi. Ekip, Anthi Vasilantonaki, Neriman Özsoy ve Julia Bergmann ile devam etme kararı aldı. Özlem Çelik, Yunan smaçör Vasilantonaki'nin gelecek sezon pasör çaprazı olarak forma giyeceğini de belirtti.

İlgini Çekebilir
Santarelli, Guidettili VakıfBank'a 11 sezonun ardından ilki yaşattı!
Habere Git

Türk Hava Yolları'na Brezilyalı transfer

Birçok isimle anlaşmaya varan Türk Hava Yolları kadrosuna Brezilyalı bir oyuncu daha kattı. Sultanlar Ligi takımı, güncel olarak Polonya'da LKS Commercecon Lodz forması giyen Roberta Ratzke'yi transfer etti. Brezilyalı voleybolcu Ratzke, pasör pozisyonunda oynuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler