Türk Hava Yolları, Nilüfer Belediyespor'dan Çağla Akın'ı Transfer Etti

Akın Ungan
04.05.2022 - 00:00 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 00:04

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Türk Hava Yolları, Nilüfer Belediyespor'dan pasör Çağla Akın'ı transfer etti. Kulüp, açıklama yaptı. İşte detaylar.

Türk Hava Yolları, Nilüfer Belediyespor'dan Çağla Akın'ı Transfer Etti

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Türk Hava Yolları, pasör Çağla Akın ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. 19 Ocak 1995 doğumlu 177 cm boyundaki başarılı pasör Çağla Akın önümüzdeki sezon Türk Hava Yolları ekibine transfer olduğu açıklandı.

Çağla Akın: "THY ile anlaştığım için çok mutluyum"

Çağla Akın, “Öncelikle THY ile anlaştığım için çok mutluyum. Spora ve voleybola büyük yatırımlar yapan ve son dönemde gösterdiği başarılı performans ile hem ligimizde hem de Avrupa da ülkemizi başarı ile temsil eden bu özel takımın bir parçası olacağım için çok mutluyum. Şimdiden heyecanla hem yeni takımımla buluşmayı hem de maçlara çıkmayı bekliyorum. Umarım güzel ve başarılı bir sezon bizi bekliyor” dedi.

Abdullah Kelkitli: "Hedeflerimizi büyüttüğümüz bir sezon olacak"

Genel Sekreter Abdullah Kelkitli ise, “Gelecek sezon hedeflerimizi büyüttüğümüz bir sezon olacak. Bu bağlamda pasör mevkiimizi de Çağla Akın ile güçlendirdik. Kendisi kuvvetli takımlarda oynamış ve sayısız başarı elde etmiş, belli tecrübeye sahip bir oyuncu. Hem oyuncumuza hem de takımımıza hayırlı olmasını umuyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Çağla Akın kimdir?

Voleybola Vakıfbank altyapısında başlayan Çağla Akın, 17 yaşında Vakıfbank A takım kadrosunda dahil oldu. Sonrasında Beşiktaş, Fenerbahçe Opet ve Galatasaray HDI Sigorta’da ve son olarak Nilüfer Belediyespor formasını giydi.

Çağla Akın'ın başarıları

Çağla Akın'ın başarılarında ise 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 Türkiye Ligi, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası bulunmakta.

Senin için hazırladığımız haberler