Türk takımlarının transfer gözdesi Nuri sakatlandı!

31.05.2020 - 22:08 | Son Güncellenme: 31.05.2020 - 22:12

Bundesliga'da Werder Bremen forması giyen Nuri Şahin sakatlandı. Futbolcu ne kadar sahalardan uzak kalacak? Türkiye'ye mi gelecek? Hangi takıma transfer olacak? Son gelişmeler...

Türk takımlarının transfer gözdesi Nuri sakatlandı!

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'de forma giyen Nuri Şahin bir sakatlık yaşadı. Nuri Şahin, sezonun geri kalanında oynayabilecek mi? Ne kadar süre sahalardan uzak kalacak? Son gelişmeler haberimizde...

Nuri Şahin sakatlık yaşadı

Nuri Şahin, takımı Werder Bremen'in ligde oynadığı son 3 lig maçında düzenli olarak kadroda bile yer alamadı. Kulübün aktardığı bilgilye göre; tecrübeli futbolcu, sakatlık geçirdi ve bugünkü antrenmana da katılamadı.

Nuri Şahin'in durumu Salı günü belli olacak

Werder'de daha önce etkili maçlar da oynayan Nuri'nin kalçasındaki yaralanma sebebiyle antrenmanda yer alamadığı ve sahalardan ne kadar süre uzak kalacağının ise Salı günü yapılacak tetkikler sonrasında netleşeceği öğrenildi.

Türk takımlarının transfer gözdesi

Transferde adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Nuri Şahin'in sözleşmesi sezon sonu itibarıyla son bulacak.

Almanya'dan da Nuri'ye ilgi gösterenler var

Kariyerinde Dortmund, Feyenoord, Real Madrid ve Liverpool gibi takımlarda forma giyen Nuri Şahin'e Bundesliga'dan da bazı takımların ilgi gösterdiği öğrenildi.

Ömer Toprak'ta son durum

Öte yandan Alman basınında çıkan haberlere göre; Ömer Toprak'ın sakatlığının sürdüğü ve Sebastian Langkamp'ın milli futbolcunun boşluğunu doldurduğu belirtild

Werder'de birçok ayrılık olabilir

Ligde 28 maçta 25 puan toplayan ve 17. sırada yer alan Werder Bremen, ligden düşerse birçok yıldız ile yollarını ayıracak. Werder mali açıdan da bazı düzenlemeler yapılacağını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler