Türk teknik direktörler, EURO 2024 favori ve sürprizlerini açıkladı!

Cem Ergün
14.06.2024 - 17:48 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 18:03

EURO 2024 heyecanı, bu akşam Almanya ve İskoçya arasındaki açılış maçıyla başlayacak. Turnuva öncesi Türk teknik direktörler, favori ve sürprizlerini açıkladı.

Türk teknik direktörler, EURO 2024 favori ve sürprizlerini açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Fotomaç'a konuşan Türk teknik direktörler; İlhan Palut, Recep Uçar ve Çağdaş Atan, bu akşam Almanya ve İskoçya arasındaki maç ile başlayacak olan EURO 2024'teki favori ve sürpriz takımlarını açıkladı. İşte detaylar...

İlhan Palut:

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u çalıştıran İlhan Palut, EURO 2024'teki favorisinin Fransa olduğunu açıkladı. Palut, sürprizi ise Luka Modric liderliğindeki Hırvatistan'ın yapabileceğini ifade etti.

Recep Uçar:

Son olarak geçtiğimiz sezon Kayserispor'u çalıştıran Recep Uçar ise, turnuvadaki favorisinin İngiltere olduğunu ifade etti. Uçar, Avrupa Şampiyonası'nda sürprize imza atması muhtemel ekibin ise Polonya olduğunu belirtti.

Çağdaş Atan:

Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Çağdaş Atan ise, EURO 2024'ün favorisi olarak gördüğü takımı Fransa olarak açıkladı. 44 yaşındaki antrenör, turnuvanın sürpriz yapabilecek takımının ise Belçika olduğunu kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler