Türk Telekom- Paris Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

11.10.2022 - 10:29 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 11:19

Türk Telekom, ULEB Avrupa Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında yarın evinde Paris Basketbol'u konuk ediyor. Maç ne zaman, hangi kanalda yanı sıra maç linki gibi detaylar...

Türk Telekom- Paris Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

ULEB Avrupa Kupası B Grubu'ndaki ilk maçına bugün çıkacak olan Türk Telekom Basketbol Takımı, kendi sahasında Fransız temsilcisi Paris Basketbol'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacağı da merak konusu olmaya başlandı. İşte maça dair merak edilenler...

Türk Telekom - Paris Basketbol Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Türk Telekom bugün Ankara Spor Salonu'nda Paris Basketbol'u konuk ediyor. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Maçın canlı yayını ise TRT Spor Yıldız'da yayınlanacak. Zorlu maç şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Türk Telekom'un rakipleri kimler?

Türk Telekom, B Grubu'nda Hapoel Tel Aviv (İsrail), Gran Canaria (İspanya), Buducnost VOLI (Karadağ), Dolomiti Energia (İtalya), Promiteheas (Yunanistan), Paris Basketbol (Fransa), Hamburg Towers (Almanya), Slask Wroclaw (Polonya) ve London Lions ile (Büyük Britanya) karşılaşacak.

Geçen yıl ULEB Avrupa Kupası'na 8'li final turunda veda eden Türk Telekom, bu sezon başarı çıtasını yükseltmek için mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler