Türk Telekom'da Burak Gören'in sözleşmesi uzatıldı

30.05.2018 - 14:08 | Son Güncellenme: 30.05.2018 - 14:08

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom, başantrenör Burak Gören'in sözleşmesini uzattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp başkanı Şükrü Kutlu, başantrenör Burak Gören, genel menajer Cenk Duraklar ve teknik kadronun 2018-2019 yılını kapsayan kontratlarını 2019-2020 sezonu sonuna kadar uzattıklarını belirterek, "Şampiyon kadroyu koruyarak başarılı olacak sağlam karakterli oyuncuları bünyemize katacağız. Her geçen gün hedef yükselten Türk Telekom, daima zirveye oynayacak. Hocamıza güveniyoruz. Yönetim olarak sadece bugünü değil geleceği de önemsiyoruz. Gelecek yıllar ve istikrar için bu kararı aldık. Kalıcı başarı için bir sonraki sezonu da içeren kontrat yenilemesi yaptık." ifadelerini kullandı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde İstanbul takımlarının ağırlığını bildiklerini ancak Türk Telekom’un uzun yıllar Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında mücadele eden başarılı bir ekip olduğunun altını çizen Kutlu, "Ankara'ya kupalar getirmek istiyoruz. Ankara başarıya büyük önem veren bir şehir. Gittiğimiz turnuvalardan kupalarla dönmek en büyük hedefimiz. Kısa bir aradan sonra yeniden Süper Lig'deyiz. Başarılarımızla taraftara keyif vereceğiz. Süper Lig şampiyonluğu dahil Avrupa'da başarının kapılarını aralayacağız. Doğru anahtarı bulduktan sonra açılmayacak kilit yok. Buralarda başarı bizim için hayal değil." değerlendirmesinde bulundu.

"Süper Lig'de adından söz ettirecek bir kadro kuracağız"

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kutlu, yönetim olarak takım üzerindeki destekleri esirgemediklerini, gelecek sezon planlamasını yaparken şampiyon kadroyu koruyarak takviye gerçekleştireceklerini belirtti.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kuracaklarını ifade eden Kutlu, şunları kaydetti:

"Bizim yönetim anlayışımız, profesyonel bir şekilde ilerlemek ve herkesin kendi işini yapmasını sağlamak. Biz, başantrenörümüz Burak Gören ve teknik ekibin işine hiçbir zaman karışmadık. Onlara saha içi ve saha dışında desteklerimizi gösterdik, onlar da başarılı olarak güvenimizi boşa çıkarmadılar. Başantrenörümüz Burak Gören'in istekleri doğrultusunda takviyeler yapacağız. Taraftarımız müsterih olsun, Süper Lig'de adından söz ettirecek bir kadro kuracağız. Burada en çok dikkat etiğimiz sağlam karakterli ve profesyonel oyuncularla çalışmak. Böyle olunca başarı da kendiliğinden gelir."

Senin için hazırladığımız haberler