Kritik zirvenin sonucunu Terim açıkladı: Her şey yolunda

26.10.2020 - 16:10 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 16:48

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le, görevden alınacağı iddia edilen teknik direktör Fatih Terim arasındaki görüşme başladı. Kritik zirvenin sonucunu Fatih Terim açıkladı: Her şey yolunda. İşte detaylar...

Kritik zirvenin sonucunu Terim açıkladı: Her şey yolunda

Burhan CAN TERZİ - AJANSSPOR

Yönetim için 'ne kimsenin yanındayım ne de arkasındayım' diyen teknik direktör Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz ve ekibiyle karşı karşıya oturup toplantı yapıyor.

Ajansspor Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, toplantının detaylarını Türk Telekom Stadyumu'nda takip ediyor ve gelişmeleri anbean aktarıyor.

SAYFA GÜNCELLENECEKTİR, LÜTFEN SIK SIK YENİLEYİNİZ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasındaki gerilim geçen hafta zirve yaparken, ne olacağı merakla bekleniyordu. Bugün taraflar statta bir araya geldi. Toplantı devam ediyor.

Terim'in yönetimden isteği ne?

Başkanın takımın çalışmadığına yönelik sözlerinden çok rahatsız olan Terim, bu konuda yönetimin söylemini telafi etmesini isteyecek. Teknik heyet ve futbolcularla ilgili konularda yönetimin söylem geliştirmemesini isteyen tecrübeli teknik adam rahatsızlıklarını bildirmek üzere toplantıya geldi.

Stadyumu terk ediyordu ancak...

Zirvede yaşanan gerginliğin ardından toplantıdan ayrılan Terim, stadı terk etmeden tekrar ikna edildi ve yeniden masaya oturuldu.

Taraftar tepkisinin de artmasıyla yönetimin, Fatih Terim'in istediği şekilde bir açıklama yapması bekleniyor.

Toplantının sonunda ne karar çıkacağı henüz bilinmiyor.

 

"Artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım"

BB Erzurumspor maçı sonrasında basın mensuplarının soruları yanıtlayan Fatih Terim, Galatasaray taraftarına söz verdiğini söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kaybettiğinizde suçlu tektir, kazandığınızda kazanan herkestir. Çeşitli defalar Galatasaray'dan ve Galatasaray taraftarından kopartıldım. Sonradan haklılığımız çıkmasına rağmen bir boşluk, bir süreç yaşandı. Galatasaray için devamlılık çok daha başka başarılar getirilebilirdi. O yüzden bu sefer gelirken Galatasaray taraftarına söz verdim. Normal olarak herkes benim karakterimi ne olduğunu bilir.

Ben 50 senedir bu camianın içerisindeyim. Her geldiğimde bir şekilde Galatasaray taraftarından kopartıldım. Bu sefer gelirken onlara söz verdim, sözü mü tutmaya çalışıyorum. Herkes benden, bu durumda benim neler yapabileceğimi bilmesine rağmen, nasıl bir tepki göstereceğimi bilmelerine rağmen benim için asıl olan Galatasaray ve taraftar olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki içeride ve ya dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarını, arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Sanılmasın ki farkında değilim, her şeyin farkındayım. Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım."

Kritik zirve sonrası Fatih Terim'den ilk açıklama!

Fatih Terim kritik zirve sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Terim, "Her şey yolunda..." ifadelerini kullandı. 

"Birlik beraberlik içinde yola devam ediyoruz"

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ise NTV'ye yaptığı açıklamada, "Hocamız da tweet attı, hiçbir problem yok. Birlik beraberlik içinde yola devam ediyoruz" dedi. 

Cengiz-Terim zirvesinden 23. şampiyonluk çağrısı çıktı

Galatasaray, sosyal medya hesabından toplantı sonrasında paylaşım yaptı. Şampiyonluk vurgusu veren sarı-kırmızılılar açıklamada,"Bugün saat 15:30'da Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz ile Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda bir görüşme gerçekleştirmiştir. 

Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır. 

Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir.

23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz. Bu yol ŞAMPİYONLUK yolu!" ifadeleri kullanıldı

Galatasaray'dan bir Fatih Terim açıklaması daha...

Sarı-kırmızılı takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler