Türk voleyboluna yeni ana sponsor Btc Türk

Eren Tuncay
18.05.2021 - 14:42 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 14:43

Türkiye Voleybol Federasyonu ile BTC Türk arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Bize vermiş olduğu destekten dolayı Btc Türk camiasına teşekkür ediyorum." dedi.

Türk voleyboluna yeni ana sponsor Btc Türk

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu ile BTC Türk arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Milli Takım oyuncuları Meryem Boz ve Oğulcan Yatkın ile Btc Türk Ceo’su Özgür Güneri katıldı.

İlk sözü olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Bu zorlu mücadelede bizlerin yanında olmaları, biz Özgür bey ile bir araya geldiğimizde bizim elimizden ne gerekiyorsa varız dendi. Ben de kendisine bu yol arkadaşlığı vr beraber yürümenin çok önemli olduğunu ve bizim daha da ileri gideceğimizi söyledim. Bize vermiş olduğu destekten dolayı Btc Türk camiasına teşekkür ediyorum. Btc Türk takım sponsorluğunda ilk kez Malatyaspor’a sponsor olmuştu. Gerçekten Malatyaspor ile başlayan Btc Türk sponsporluğu Kadın Milli Takımının da sponsoru aynı zamanda. Biz sadece voleybolu konuşmuyoruz, ben spor adamı olarak vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz. Alacağımız başarılarla onları mutlu etmek istiyoruz. İnşallah bu sponsorlukla başarılı oluruz. Hep zirve hep liderlik diyoruz. Kulüplerimizin de bu sene Avrupa’da başarılı oldu ama ikincilikler bizi üzdü.Bir an önce maçların seyircili oynanmasını diliyorum, milli takımlarımıza başarılar diliyorum ve Btc Türk camiasına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

Btc Türk Ceo’su Özgür Güneri ise “Yeni döneme adım attığımızı düşünüyorum. Bitcoin dünyasında 8 yıldır varız. Sayın Başkanın katkıları ile ana sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Türkiye’de yarattığımız değeri geri döndürmek ve gittikleri yolda onlara destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Önümüzde olimpiyatlar var. Kadın voleybol takımı olimpiyatlarda temsil edilen tek Türk Takımı. Türk sporunu ileriye götürmek için Türkiye Voleybol Federasyonunu yalnız bırakmak istemiyoruz. Onların uzun yıllar yanında olmak istiyoruz. Sözleşmede kaç yıl yazdığının hiçbir önemi yok. Türk voleybolu Btc Türk markası ile hak ettiği yere gelecek. Btc Türk olarak onların maddi ve manevi yanında olmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.  

Milli takım oyuncularından Meryem Boz is, “Voleybolun gelişiminde teknik olarak saha içinde sporcularımızın yanı sıra sponsorluklarda çok önemli. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan Btc Türk’e çok teşekkür ediyorum. Bugün transferim açıklandı, inşallah Vakıfbank’a büyük katkı yapacağımı düşünüyorum” dedi.

Oğulcan Yatkın da, “Voleybol ülkemizde en başarılı spor dallarından biri diye düşünüyorum. Btc Türk ile federasyonumuz ile gireceği ortaklığa çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler