Türk yıldız, Nuri Şahin'in takımından ayrılıyor!

26.08.2024 - 11:51 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 00:38

Transfer haberleri. Almanya Ligi takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Türk yıldız Salih Özcan'ın, kulüpten ayrılacağı iddia edildi. Detaylar.

Türk yıldız, Nuri Şahin'in takımından ayrılıyor!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga'da ilk hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt'u 2-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlayan Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund'da Türk futbolcuyla yollar ayrılıyor.

Dortmund'da Salih Özcan ile yollar ayrılıyor

Sky De'de yer alan habere göre; Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan'ın, transfer döneminin son günlerinde sarı-siyahlı kulüpten ayrılmak için seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.

Hannover 96 ve Wolfsburg ilgileniyor

Haberde, milli futbolcuyla Hannover 96 kulübünün ilgilendiği ancak transferin gerçekleşmesinin zor olduğu ifade edildi.

Wolfsburger Allgemeine Zeitung'da yer alan habere göre ise; Salih Özcan ile ilgilenen bir diğer Alman ekibi Wolfsburg oldu.

Borussia Dortmund performansı

Alman devi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki ön libero oyuncusu, görev aldığı 70 karşılaşmada 2 asist kaydetti.

Başarılı futbolcu kariyerinde Köln ve Kiel formalarını da giydi. A Milli Takımı'nda da oynayan Salih Özcan, çıktığı 22 karşılaşmada 1 gol atarken 4 sarı kart gördü ve 1.211 dakika sahada kaldı.

Geçtiğimiz aylarda geleceğiyle ilgili bir açıklama yapan A Milli Futbol Takımı'nın başarılı futbolcusu Salih Özcan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"2 sene sözleşmem var"

"Borussia Dortmund ile daha 2 sene sözleşmem var. 2 seneyi de oynayacağımı düşünüyorum. Gelecek yıllarda ne olacağını bilmiyorum. Onu tek Allah bilir. Ama dediğim gibi daha 2 sene sözleşmem var, ondan sonrasına bakalım."

Senin için hazırladığımız haberler