"Türkçe tezahüratlarla oynamak inanılmaz"

21.07.2017 - 11:09 | Son Güncellenme: 21.07.2017 - 11:09

Sporcu bir aileden gelen ve tenisteki büyük başarılarıyla ülkemizi dünya çapında temsil eden genç sporcu İpek Soylu, sırrını MAG okurları ile paylaştı.

2012 yılında Wimbledon'da ana tabloda oynayan ilk Türk kadın tenisçi, 2014 Amerika Açık çiftlerde Grand Slam turnuvalarında şampiyon olan ilk Türk sporcu olarak ülkemize ilklerin gururunu yaşatan İpek Soylu, “Bu başarılar uzun çalışmaların sonucunda gerçekleşti. Aynı zamanda bu zorlu yolculuk iyi ekip çalışması gerektiren bir iş. Başarıların, başarısızlıkların, sakatlıkların, hastalıkların hatta hayal kırıklıklarının olduğu yıpratıcı bir hayat olabiliyor bazen. Ancak başarıyı getiren en önemli şey hiç vazgeçmemek ve pes etmemek. Hedeflerimiz belirlendikten sonra tek yapmamız gereken kendimize ve ekibimize inanmak” diyerek başarıyı yakalamak isteyenlere tavsiye verdi.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta oynayan Soylu, “TEB BNP Paribas İstanbul Cup ülkemizde düzenlenen çok önemli uluslararası bir turnuva ve bizler için büyük bir şans, Türkçe tezahüratlarla oynamak inanılmaz bir motivasyon kaynağı” dedi. Senenin en az 30 haftasını yurtdışında geçiren İpek Soylu, bu hayat tarzının mesleğinin gerektirdiği bir şey olduğunu ve mesleğini sevdiğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler