Türkiye, Avrupa Şampiyonası'nda 60 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi!
Editör: Cem Ergün
Son Güncelleme /
EURO 2024 F Grubu mücadelesinde Gürcistan ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye, Arda Güler ve Kenan Yıldız detayıyla Avrupa Şampiyonası'nda 60 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.

Son 5 Haber

RTÜK Başkanı Daniş'ten yayıncı kuruluşlara ve spor yorumcularına çağrı

Nihat Kahveci canlı yayında çılgına döndü, Montella'ya yüklendi: "Hala laf sokuyorsun!"

Alkışlar milli yıldıza! ABD - Türkiye maçında istatistikte maçın zirvesinde

ABD Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Türkiye maçının ardından isyan etti: "Ben mi yanlış anlıyorum"

Galatasaray'da Singo'ya Avrupa devi talip oldu! Türk futbol tarihine geçecek bonservis...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Türkiye, Euro 2024'te F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşılaşıyor. Bu maçta Milli takımın genç yıldızları Arda Güler ve Kenan Yıldız'a ilk 11'de forma şansı veren Türkiye, 60 yıl sonra Avrupa Şampiyonası'nda bir ilki gerçekleştirdi.
60 yıl sonra ilk
Türkiye, Gürcistan karşısında Arda Güler (19 yıl, 114 gün) ve Kenan Yıldız'a (19 yıl, 45 gün) 11'de forma şansı vererek, Avrupa Şampiyonası'nda 60 yıl sonra 20 yaş altı 2 oyuncuya birden ilk 11'de süre veren 2. ülke oldu.
Avrupa Şampiyonası tarihinde daha önce Macaristan, 1964'te ilk 11'de iki 20 yaş altı futbolcuya şans vermişti.