Türkiye-Brezilya maçı sonrası milli takıma veda etti!

10.08.2024 - 22:49 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 22:58

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı 3-1 yenerek bronz madalya kazanan Brezilya'da Thaisa Daher flaş bir karar aldı.

Türkiye-Brezilya maçı sonrası milli takıma veda etti!

AJANSSPOR-HABER

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımızı 3-1 mağlup eden Brezilya organizasyonu bronz madalya alarak tamamladı. Filenin Sultanları ise olimpiyatta dördüncü oldu.

Thaisa Daher'den flaş karar

Paris 2024'ü üçüncü olarak tamamlayan Brezilya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda 6 numaralı Thaisa Daher, karşılaşma sonrası flaş bir karar aldı.

Thaisa Daher milli takıma veda etti

Maç sonrası röportaja gelen Thaisa Daher, Brezilya Milli Takımı kariyerini noktaladığını açıkladı.

"Kızlara yaptıkları her şey için teşekkür ettim"

Gözyaşları içinde açıklama yapan Daher, "Sadece bu takımda olanlar neler yaşadığımızı, nelerin üstesinden gelmemiz gerektiğini ve katlanmamız gerekenler bilir. Burada olmak kolay değil ama yaptığımız şeye çok aşığız. Kızlara yaptıkları her şey için teşekkür ettim, takım için çok çalıştılar.

"Veda etmek kolay değil"

Altını kazanmak için onlara çok yardım ettim ama olmadı. Bronz madalya benim için altın değerinde olacak. Bu takım her zaman madalya hak ediyor. Veda etmek kolay değil. Hem üzgünüm hem mutluyum. Beni büyük bir sevgiyle karşılayan bu takıma teşekkür etmeliyim.

"Beni anneleri gibi gördüler"

Başka bir nesilden olduğumu bana hissettirmediler. Beni anneleri gibi gördüler. Artık sadece onları izlemek ve tezahürat yapmak istiyorum, çünkü önümüzde çok daha fazla madalya olacağından eminim, buna çok güveniyorum" dedi.

2 altın madalyası var

2016-17 sezonunda ülkemizde Eczacıbaşı forması giyen Thaisa, Pekin 2008 ve Londra 2012'de altın madalya, Paris 2024'te ise bronz madalya kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler