Beşiktaşlı Dele Alli'nin sevgilisi Cindy Kimberly, Antalya'da sahne alacak

Cüneyt Muharremoğlu
25.11.2022 - 13:02 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 13:12

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Dele Alli'nin 23 yaşındaki İspanyol sevgilisi Cindy Kimberly, Antalya'da yapılacak Dosso Dossi Fashion Show'un baş mankeni oldu.

Beşiktaşlı Dele Alli'nin sevgilisi Cindy Kimberly, Antalya'da sahne alacak

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı gelen İngiliz yıldız Dele Alli için Türkiye günleri iyi geçmiyor. Valerien Ismael'in yerine Şenol Güneş'in gelmesiyle ikinci planda düşen oyuncunun  Dünya Kupası arasında geçireceği performans belirleyici olacak. 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin dondurulabileceği belirtiliyor.

Antalya'da podyumla çıkacak

Dele Alli için işleri iyi gitmezken sevgilisi Cindy Kimberly'nin yükselişi sürüyor. Son dönemde moda ve spor dergilerinin kapaklarında sıkça yer alan Cindy Kimberly, Antalya'da podyuma çıkacak.

Dosso Dossi Fashion Show'un baş modeli oldu

Antalya'da düzenen ve top modellerin çıktığı defileleriyle bilinen ve 20. kez yapılacak Dosso Dossi Fashion Show'un bu yılki baş modeli  Cindy Kimberly oldu. Defile, Nest Convention Center'da 16 Aralık'ta gerçekleşecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Dele Alli için kararını verdi
Habere Git

Top modellerin arasında artık onun ismi de var

Böylece Cindy Kimberly, ismini Dosso Dossi Fashion Show'da daha önce başmodel olan Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendall Jenner, Irina Shayk, Paris Hilton gibi isimlerin arasına yazdırdı.

Türkiye'de Dele Alli'nin sevgilisi olarak tanınıyor

Ünlü model, Türkiye’de Beşiktaş'ın dünyaca ünlü futbolcusu Dele Alli'nin sevgilisi olarak tanınıyor.Kimberly, Beşiktaş - Sivasspor karşılaşmasını tribünlerde takip edenler arasındaydı.

Cindy Kimberly kimdir?

1998 Hollanda doğumlu Cindy Kimberly, 3 yaşında İspanya'ya taşındı. Instagram'da yaklaşık 7 milyon takipçiye sahip manken, ayrıca sosyal medya fenomeni ve YouTuber olarak tanınıyor.

İlgini Çekebilir
Icardi ve Wanda Nara yeniden barıştı!
Habere Git

Justin Bieber'in paylaşımıyla adını duyurdu

Justin Bieber, 2015 yılında "OMG (aman Tanrım)  bu kim" diye fotoğrafını paylaşınca ünlendi. Söz konusu paylaşımının ardından sosyal medyada takipçisi sayısı hızla arttı. İspanyol ajansı Uno ile sözleşme imzaladı. 2016 yılında Madrid Moda Haftası'nda ilk kez podyuma çıktı.  

Lewis Hamilton ile görüntülenmişti

Cindy Kimberley'in Beşiktaş forması giyen Dele Alli'den önce Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Cindy Kimberly ile Lewis Hamilton 2019 Barcelona'da birlikte görüntülenmişti.  

Senin için hazırladığımız haberler