Türkiye E-Spor Futbol Ligi başlıyor

24.05.2019 - 19:24 | Son Güncellenme: 24.05.2019 - 16:27

2018 yılından itibaren espor dünyasında çok dikkat çeken, büyük gelişme kaydeden, çeşitli profesyonel espor kulüpleri ve futbol takımlarının giriş yaptığı FIFA Pro Clubs modu hakkında yepyeni bir oluşum geliyor.*

Profesyonel espor kulüpleri ve profesyonel futbol kulüplerinin bir arada mücadele edeceği resmi lig Türkiye Espor Futbol Ligi 28 Mayıs Salı akşamı başlıyor. 10 takımın mücadele edeceği ligde şampiyon takım 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

10 takımın mücadele edeceği lig yaklaşık 1 ay sürecek. Her takım Salı akşamı 23:00 ve 23:30 olmak üzere haftada 2 maç oynayacak. TEFL yönetimi tarafından her hafta 2 maç seçilecek ve bu maçlar spikerlerle ligin resmi kanalından yayınlanacaktır. Lig hakkında tüm gelişmeleri ligin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. (instagram: @tefligi, twitter: @tefligi)

Türkiye Espor Futbol Ligi’nde oynayacak profesyonel futbol takımları:

Trabzonspor, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Sakaryaspor

Türkiye Espor Futbol Ligi’nde oynayacak profesyonel espor takımları:

Team Galakticos, Istanbul Wild Cats (eski adıyla HWA Gaming), Mod-Z Esports, Singularity Esports, Interrail Espor, BN Esports

*(FIFA Pro Clubs sahada bulunan 22 oyuncunun farklı kişiler tarafından yönetildiği, takım oyununun ön planda olduğu ve FIFA’nın gerçek futbola en yakın olan modudur.)

Senin için hazırladığımız haberler