TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Duyurdu! Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi

22.06.2023 - 12:41 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 13:09

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kuruluna tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Duyurdu! Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi

AJANSSPOR - HABER

Tek aday olarak girdiği TFF Olağan Seçimli Genel Kurulunda seçilen Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi açıklandı. Yönetim kurulu asil listesinde 14 isim yer alırken, denetleme kurulu asil üye listesinde ise 5 isim bulunuyor.

Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kuruluna tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu.

Ankara'daki JW Marriott Hotel'de gerçekleştirilen genel kurulda, Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi divana sunuldu.

Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki yönetim kurulu asil listede şu isimler bulunuyor:

  • İbrahim Burkay, Yusuf Günay, Yalçın Orhan, Alkın Kalkavan, Hamit Altıntop, Müslüm Özmen, Volkan Can, Ali Düşmez, Erman Kalkandelen, Ramazan Üçdan, Ruşen Çetin, Mustafa Eröğüt, Şafak Müderrisgil, Haluk Kalyoncu.

Öte yandan denetleme kurulu asil üye listesinde ise İsmail Gerçek, İrfan Karakaş, Osman Arslan, Selim Doğan ve Ali Koray Büyükasar yer aldı.

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması!
Habere Git

Yeni sezonda Süper Lig'e yarı otomatik ofsayt sistemi geliyor

Kritik seçimde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni sezonda Türk futbolunda yeni bir döneme geçileceğini duyurdu.

Maliyeti 8 milyon Euro

Büyükekşi, "4 yıllık maliyeti 8 milyon Euro olan yarı otomatik ofsayt teknolojisini inşallah yeni sezonda Türk futboluna kazandırmak için çalışıyoruz. Herhalde birkaç hafta içinde neticelendirip önümüzdeki sezona yetiştireceğiz." dedi.

Yarı otomatik ofsayt sistemi

Yarı otomatik ofsayt sisteminde maç esnasında oyuncuların vücutlarındaki 29 farklı nokta aynı anda takip edilecek ve pozisyonla ilgili karar kısa sürede verilecek.

Stadyumda farklı noktalara yerleştirilmiş 12 özel kamera ile oyuncuların bir saniye içerisindeki 50 hareketini kaydetmek mümkün olacak.

Senin için hazırladığımız haberler