Türkiye - Karadağ maçı biletleri satışta! En ucuz bilet...

26.08.2021 - 12:15 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 12:17

Türkiye ile Karadağ arasında oynanacak Dünya Kupası Eleme maçının biletleri satışa çıktı. Peki en ucuz bilet ne kadar? İşte detaylar ve yanıtı...

Türkiye - Karadağ maçı biletleri satışta! En ucuz bilet...

AJANSSPOR-HABER

EURO 2020'de büyük bir hayal kırıklığı yaratan Türkiye A Milli Futbol Takımı, gözünü Dünya Kupası'na çevirdi. Ay-yıldızlılar, Karadağ ile karşılaşacak. Bu maç öncesi karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu ve genel satış da başladı. 

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman?

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 1 Eylül Çarşamba günü sahasında Karadağ ile yapacağı maçın genel bilet satışı başladı.

Türkiye - Karadağ bilet fiyatları

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak G Grubu karşılaşmasının bilet fiyatlarının 15, 35 ve 100 lira olduğu belirtildi.

Karadağ maçına ne kadar taraftar alınacak?

Açıklamada, stat kapasitesinin yüzde 50'si oranında ev sahibi takım taraftarları için satışa sunulan biletlerin "www.passo.com.tr", Passo Mobil Uygulama ve Beşiktaş Park Passolig Gişeleri'nden satın alınabileceği aktarıldı. Bilet satışlarında Passolig zorunluluğunun aranmayacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler