Antalyaspor'dan Türkiye Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası'nda büyük başarı

Orhan Gülek
06.12.2022 - 00:42 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 01:03

2-4 Aralık Türkiye Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası'na 5 sporcusuyla katılan Antalyaspor Yüzme Takımı, müsabakada tam kadro derece elde etti. İşte detaylar

Antalyaspor'dan Türkiye Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası'nda büyük başarı

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası’na 5 sporcu ile katılan Antalyaspor yüzme takımı sporcular, 1500 metre serbest kategorisinde tam kadro derece elde etti.

Antalyasporlu yüzücüler'den büyük başarı

2-4 Aralık'ta Tozkoparan Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen ve ilk 8’e giren sporcuların madalya ile ödüllendirildiği yarışların son günü yüzülen 1500 metre serbest kategorisinde Boran Atasoy, Mevlüt Efe Güler, Muhammed Eyüp Oya, Deniz Keskin ve Teo Eren Hülagü sırasıyla ikincilik ve sekizincilik arasındaki tüm sıraları doldurma başarısı gösterdi.

Antalyaspor'da Mevlüt Efe Güler, başarıları taçlandırdı

Heyecan dolu geçen mücadelede Antalyaspor'da Mevlüt Efe Güler, 400 ve 800 metre serbest kategorisinde iki üçüncülük elde ederek 1500 metre’de elde edilen başarıları taçlandırmış oldu.

Antalyaspor yüzme takımı, Türkiye 4.’sü oldu

Öte yandan bayrak yarışında 4x200 metre’de elde ettikleri derece ile Türkiye 4.’sü olarak yarışları sonlandıran Antalyaspor yüzme takımı Aralık ayı sonundaki yarışlar için tekrar İstanbul’a gidecek.

Antalyaspor'da iki sporcu Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak

Antalyaspor'un yüzmedeki başarısı sadece küçükler bireyselde sınırılı değik.  Kırmızı beyazlı takımından 2 sporcu ise Samsun'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak.

Geçtiğimiz ay Bolu'da düzenlenen 11-12 Yaş Bölge Müsabakalarına katılan Antalyaspor Yüzme Takımının genç sporcuları Beste Beyoğlu ve Lidya Erdoğan; elde ettikleri dereceler sonucunda A4, A3 ve A2 barajlarını geçti.

İlgini Çekebilir
Havuzda isyan çıktı
Habere Git

Türkiye Yüzme Şampiyonası ne zaman?

Antalyasporlu iki yüzücünün de yarışacağı Türkiye Şampiyonası, 09.12.2022 - 11.12.2022 tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek.

Emir Batur Albayrak Avrupa Şampiyonu olmuştu

Türkiye Şampiyonası'nda da madalya kazanması beklenen Antalyasporda son olarak milli yüzücü Emir Batur Albayrak, 2022 Avrupa Gençler Açık Su Şampiyonası'nda 01:06.42’lik derecesiyle Avrupa Şampiyonu olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler