"Türkiye maçı İtalya'da oynanamaz, EURO 2020..."

10.03.2020 - 11:46 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 11:49

Koronavirüs sebebiyle İtalya'da önlemler alındı. İtalya ile Türkiye arasında oynanması planlanan maç için ise çarpıcı bir ifade İtalyan gazeteciden geldi. Michele Ruotolo, neler söyledi? EURO 2020 iptal mi ediliyor? Çarpıcı ifadeler...

İtalya'da Başbakan Guiseppe Conte, futbol maçları dahil olmak üzere tüm spor etkinliklerinin 3 Nisan'a kadar seyircisiz oynanacağını duyurmuştu. Salgın sebebiyle ölü sayısı artarken, ülkenin futbol oynamaya elverişsiz olduğu da gün gibi ortaya çıktı. Pekiyi, İtalya-Türkiye maçı oynanacak mı? EURO 2020 iptal mi edilecek? İtalyan gazeteci, Michele Ruotolo'dan çarpıcı ifadeler geldi.

İtalya - Türkiye maçı için belirsizlik var

Avrupa Şampiyonası maçlarının bir kısmına İtalya ev sahipliği yapacak. 12 Haziran'da Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak turnuvanın açılış maçı İtalya-Türkiye karşılaşmasının durumu da merak konusu. İşte bu konuyla ilgili İtalyan gazeteci, Calcionews24 yayın yönetmeni Michele Ruotolo'dan bir değerlendirme geldi.

Michele Ruotolo: "Türkiye maçı İtalya'da oynananamaz"

Michele Ruotolo, "Bu koşullarda İtalya-Türkiye maçı İtalya'da oynanamaz. Bu kesinlikle mümkün değil. Karşılaşmanın yerini değiştirmeyi düşünmeye başlayalım. İyi de nerede oynanacak? Koronavirüs ile ilgili koşullar hemen hemen tüm Avrupa'da benzer durumda. Bu durumda bence Avrupa Futbol Şampiyonası düzenlenemez" dedi.

Michele Ruotolo: "EURO 2020'nin tamamen iptali söz konusu olabilir"

İtalyan gazeteci EURO 2020'nin tamamen iptal edilebileceğini savundu. Michele Ruotolo, "İtalya'daki karantina 3 Nisan'a kadar devam edecek. Bu tarihten sonra eğer durumda bir değişiklik olmazsa, Serie A sezonu tamamen iptal edilir. Sezonun tamamen iptal edilmesi ise İtalya'da EURO 2020 olmayacağının ilanı anlamına gelir. Başka ülkelerde de benzer sıkıntılar olduğu için turnuvanın tamamen iptali gündeme gelir" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler