Türkiye maçı öncesi Karadağ'a kötü haber!

Orhan Gülek
16.11.2021 - 16:45 | Son Güncellenme: 16.11.2021 - 16:57

Karadağ Futbol Federasyonu, Hollanda maçında forvet oynayan Uros Djurdjevic'in COVID-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Türkiye maçı öncesi Karadağ'a kötü haber!

AJANSSPOR - HABER

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye maçı öncesi Karadağ'da Covid-19 vakası yaşanıyor.

Karadağ Futbol Federasyonu, Hollanda maçında forvet oynayan Uros Djurdjevic'in COVID-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

 

Karadağ Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Derhal izole edildi"

"Futbolcu Uros Djurdjevic'in Türkiye maçı öncesi yapılan koronavirüs testi pozitif çıkmıştır. Aşı olmayan futbolcular için uygulanan düzenli prosedürün bir parçası olarak koronavirüs testine tabi tutuldu ve bu vesiyle vücudunda koronavirüs olduğu tespit edildi. Forvet Djurdjevic, takımın geri kalanından derhal izole edildi ve daha ileri tedavisi için gereken tüm sağlık önlemleri uygulandı."

 

3. Koronavirüs vakası

Karadağ'da Djurdjevic'ten önce Marusuric ve Stevan Jovetic'in de koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Karadağ-Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak Karadağ-Türkiye maçı TSİ 22.45'te başlayacak. TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası'na direkt katılacak mı?

A Milli Takım, iddiasız Karadağ deplasmanında kazanır; Norveç ise Türkiye ile aynı veya 1 farkla Hollanda'yı mağlup ederse 2022 Dünya Kupası'na direkt katılım sağlıyoruz.

Play - Off ihtimali

Amsterdam'da oynanacak Hollanda - Norveç maçı berabere biter ya da Hollanda sahada galip ayrılırsa; Millilerimiz ise Karadağ'ı yenerse Play - Off maçları oynama hakkı elde ediyoruz.

Hollanda'nın kazanması durumunda, Karadağ maçında mağlubiyet alsak dahi baraj maçlarına gidebiliyoruz. Bu noktada Norveç'in yiyeceği farktan en fazla 1 farkla yenilmemiz gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler