Türkiye Motokros ve Süper Enduro'da final heyecanı

13.10.2017 - 21:17 | Son Güncellenme: 13.10.2017 - 21:17

Motosiklette Türkiye Motokros ve Süper Enduro Şampiyonası'nın final yarışlarının tanıtım toplantısı Düzce'de gerçekleştirildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından hafta sonu Düzce'de düzenlenecek final yarışlarının tanıtım toplantısı, Kaynaşlı Motorsporları Merkezi'nde yapıldı.

Toplantıda konuşan TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, Düzce'nin iki önemli final yarışına ev sahipliği yapacağını söyledi.

Yarışlar için halen kayıtların devam ettiğini kaydeden Baysan, "Yarışlara katılım devam ediyor. Online kayıtlarımız halen açık. Bu iş sponsorların desteğiyle oluyor. Bulunduğumuz yer motorsporları için paha biçilmez bir yer. Federasyon olarak sporcularımıza destek oluyoruz. Yerel yönetimlerin desteği çok önemli. Basın kuruluşları bizimle birlikte yağmurda çamurda koşturuyor. Bu yarışların kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Baysan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun Türkiye'yi motor sporları anlamında dünyaya duyarmakta büyük katkısının olduğunu dile getirerek, "Kenan'dan önce de birçok motor sporcusu vardı ancak her spor gibi bu spor da biraz kaderci. Kenan ülkemizi bugüne kadar çok iyi temsil etti. Bundan sonraki süreçte Kenan ile birlikte Toprak var. Ondan çok fazla beklentilerimiz var." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler