Voleybolda milli takımların yeni sponsoru Bee Goddess oldu

Orhan Gülek
07.04.2022 - 13:00 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 13:05

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Bee Goddess arasında resmi sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Tanıtım toplantısına TVF Başkanı Üstündağ, milli voleybolcular Zehra Güneş ve Vahit Emre Savaş da katıldı.

Voleybolda milli takımların yeni sponsoru Bee Goddess oldu

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Bee Goddess arasında resmi sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli voleybolcular Zehra Güneş ve Vahit Emre Savaş'ın yanı sıra Bee Goddess Direktörü Ece Şirin ve Bee Goddess Genel Müdürü Cem Şirin katıldı.

Önemli bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını söyleyen TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, şunları söyledi:

 

"Bee Goddess, gücümüze güç katacak"

 

"Sponsorlarımız bize güç veriyorlar. Güzel günler geçiren Türk voleybolu daha büyük başarılara nasıl imza atar, bunun çalışması içinde paydaşların çok önemli olduğunu, sponsorların çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum."

 

Sponsorluk anlaşmasının üç yıllık olduğunu söyleyen Üstündağ, "Voleybolun marka değerinin daha önemli noktalara gelmesi için sponsor desteklerine ihtiyacımız var. Bee Goddess milli takımlar resmi sponsoru olarak gücümüze güç katacak." dedi.

"En heyecan duyduğum gün bugün"

Bee Goddess Direktörü Ece Şirin bu sponsorluğun kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, "Bu değerli ailenin, bu platformun yeni bir üyesi olarak çok büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Sayın Başkanla daha önce yaptığımız konuşmada ondan büyük bir enerji aldım. Voleybolun geldiği yeri bir kez daha gördüm. En büyük misyonum Türkiye'nin manevi değerlerinin ışığıyla tüm dünyayı aydınlatmak. Bu yolculuğumda en heyecan duyduğum gün bugün. Amacımız ortak başarı ve Türkiye'nin bir spor ülkesi olması." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Adam Voleybol, Sultanlar Ligi yolunda takıldı
Habere Git

Zehra Güneş: "Daha fazla ışıldamamıza yardım edecek"

Milli oyuncu Zehra Güneş ise "Bu sponsorluk haberini ilk aldığımda çok mutlu oldum. Bizim daha fazla ışıldamamıza yardım edeceği için teşekkür ediyorum." dedi.

Sponsorlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Vahit Emre Savaş da bu desteğe sahada en iyi şekilde cevap vermeye çalışacaklarını söyledi.

Üstündağ toplantının sonunda Ece ve Cem Şirin'e isimlerinin yazılı olduğu milli takım forması ve plaket hediye etti.

Senin için hazırladığımız haberler