Türkiye’de koronavirüs için kaç test yapıldı? İşte yanıtı!

25.03.2020 - 20:26 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 20:26

Türkiye’de koronavirüs için kaç test yapıldı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gerçekleştirdiği basın toplantısında koronavirüs kapsamında yapılan test sayısı, vaka sayısı ve kaç kişi öldü gibi bilgileri açıkladı. Vatandaşlar ise, corona virüs Türkiye’de yapılan test sayısı gibi araştırmalara başladı. Koca’nın açıklamaları haberimizde..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile birlikte düzenlediği basın toplantısında korona virüs için Türkiye’de yapılan test sayısını açıkladı. Bakan Koca, vaka sayısı ve kaç kişi öldü gibi bilgileri de paylaştı. Peki, Türkiye’de koronavirüs için toplam kaç test yapıldı? İşte detaylar...

Türkiye’de koronavirüs için kaç test yapıldı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Koca, koronavirüse ilişkin "Bilim, bugün için büyük vaatlerde bulunamıyor. Bu insan sağlığının yeni ve sırrı tam olarak çözülememiş düşmanı." dedi. Türkiye'de yapılan koronavirüs toplam test sayısı ise 27969 olarak açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler