Türkiye'de ligler ertelendi! Bein Sports para iadesi yapacak mı?

19.03.2020 - 22:39 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 22:39

Bein Sports abonelerine para iadesi yapacak mı? Bakan Kasaoğlu, yurt genelinde liglerin ertelendiğini duyurdu. Vatandaşalar, Bein Sports para iadesi yapacak mı sorusuna yanıt arıyor. Peki maçlar ertelendi, Bein Digitürk abonelikleri ne olacak? Corona virüsü kapsamında Süper Lig bir süre oynanmayacak. Lig TV Digitürk paraları geriye verecek mi, para iadesi olacak mı? İşte detaylar...

Türkiye'de tüm ligler corona virüsü nedeniyle ertelendi.Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu alınan tedbirler kapsamında Türkiye'de liglere ara verileceğini açıkladı. Kullanıcılar ise Bein Sports para iadesi yapacak mı şeklinde araştırmalara başladı. Merak edilenlerin yanıtı haberimizde. Lig TV Digitürk paraları geriye verecek mi, para iadesi olacak mı? İşte detaylar...

Ligler ertelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Ankara'da TFF, TBF ve TVF Başkanları ile toplantı yaptı. Kasapoğlu toplantının bitiminde yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı’nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir" dedi.

TFF Başkanı Özdemir: Hedefimiz liglerimizin en kısa zamanda başlaması

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise yaptığı açıklamada "Ligleri erteliyoruz. Liglerin başlayacağı tarih, yapacağımız çalışmalar sonucunda belli olacaktır. Çalışma grubu oluşturup bundan sonraki yol haritasını belirleyeceğiz. Hedefimiz liglerimizin en kısa zamanda başlaması. Seyircili, taraftarlı olarak oynatmayı planlıyoruz" dedi.

TBF Başkanı Türkoğlu: Herkes bu karardan memnun olmuştur 

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Maçların ertelendiğini görmek bizleri mutlu etti. Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz. Hepimiz dünya olarak ülke olarak zorlu süreçten geçiyoruz. Her koşulda kendileri ile istişare halindeydik. Bize düşen görevi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Sporculardan, antrenörlerden isteklerimiz olacaktır. Bu karar bütün spor camiasına hayırlı olsun. Herkes bu karardan memnun olmuştur" açıklamasını yaptı.

Bein Sports kullanıcılara para iadesi yapacak mı?

Bu çalışma kapsamında üyelik dondurma ya da iade gibi seçenekler de olacak. Digiturk, bu konuda yurtdışındaki örnekleri de inceleyerek maçların başlama tarihine göre üyelerine bir duyuru geçecek.

 Konuyla ilgili olarak yakın kaynaklar, “Kimsenin mağdur edilmemesi adına çalışmalar yürütülüyor. Burada özellikle kafe ve restoran gibi yerlere yönelik de çalışmalar var” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler