Türkiye'de transfer dönemi sona erdi: O yıldızlar kulüpsüz kaldı

14.09.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 14:10

Transfer döneminin dün gece yarısı sona ermesi ile adı Süper Lig ekipleriyle anılan birçok yıldız futbolcu da sözleşme imzalayamadı. İşte detaylar...

Türkiye'de transfer dönemi sona erdi: O yıldızlar kulüpsüz kaldı

AJANSSPOR - HABER

13 Eylül gecesinde Türkiye'de transfer dönemi sona erdi. Transfer gündeminde adından sık sık söz ettiren bazı futbolcular ise sözleşme imzalamayarak taraftarları şaşırttı.

Yusuf Yazıcı kulüpsüz kaldı

Transfer sezonunda adından söz ettiren birçok oyuncu istediği sözleşmeye imza atamadı. Fanatik'in derlediği listede yer alan kulüpsüz futbolcular arasında Yusuf Yazıcı da var. Yazıcı, 2019'da 18.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız ekibi Lille'e transfer oldu. Daha sonrasında kiralık olarak CSKA Moskova ve Trabzonspor formaları terleten Yazıcı'nın 1 Temmuz'da Lille ile olan sözleşmesi bitti. Bu transfer sezonunda en çok konuşulan isimler arasında yer alan Yazıcı'nın adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyordu. 27 yaşındaki futbolcu ise transfer sezonunda herhangi bir kulüp ile anlaşmaya varamadı.

Rabiot transfer sezonunda aradığını bulamadı

Fransız futbolcu Adrien Rabiot'un Juventus ile olan sözleşmesi sona erdi. 29 yaşındaki futbolcunun transfer rotasının Türkiye olacağına dair iddialar vardı. Süper Lig'in gündeminde yer alan futbolcunun adı transfer sezonunun son gününde dahi Galatasaray ile anıldı ancak transfer gerçekleşmedi. Rabiot güncel olarak kulüpsüz oyuncular arasında.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli Jayden Oosterwolde'ye müjde: Galatasaray derbisinde...
Habere Git

Martial, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılmıştı

Transfer döneminde hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile anılan Anthony Martial bir ekip ile anlaşmaya varamadı. 28 yaşındaki Fransız futbolcu şu anda boşta.

Beşiktaş ve Trabzonspor iddiaları gerçekleşmedi

Wissam Ben Yedder, 2019'da Sevilla'dan Monaco'ya transfer oldu. Monaco'da 4 yıl forma giyen Yedder bu yaz başında serbest kalmasının ardından Beşiktaş ve Trabzonspor ile anıldı. 34 yaşındaki futbolcu herhangi bir ekip ile anlaşmaya varamadı.

Liverpool'un ardından imza atamadı

Liverpool oyuncusu Joel Matip, İngiliz ekibinde 8 yıl forma giydikten sonra bu yaz serbest kaldı. Adı Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan 33 yaşındaki stoper kulüpsüz oyuncular arasında yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu kararı! Resmen açıklandı
Habere Git

Ramos kulüp bulamadı

Sevilla ile sözleşmesi sona eren Sergio Ramos'un adı Galatasaray ile anılmıştı. İspanyol basınında çıkan haberler bir sonuca ulaşmadı ve tecrübeli stoper herhangi bir kulüp ile anlaşmaya varamadı.

Galatasaray'dan ayrılan Aurier boşta

Nottingham Forest oyuncusu Serge Aurier, 2024'ün kış transfer döneminde Galatasaray ile anlaşmaya varmıştı. Sarı-Kırmızılı ekipte yalnızca 1 maçta ilk 11'de yer bulan Aurier ile yollar ayrıldı. Aslan için 71 dakika forma giyen 31 yaşındaki sağ bek beklentilerin altında kalması ile şu anda kulüpsüz.

Gomez kiralık sonrası kulüpsüz kaldı

Maxi Gomez, 2022'd büyük beklentiler ile Valencia'dan Trabzonspor'a transfer oldu. Uruguaylı futbolcudan beklediği performansı göremeyen Karadeniz temsilcisi Gomez'i kiralık olarak Cadiz'e gönderdi. Kiralık döneminin de son bulması ile Gomez kulüpsüz kalan oyuncular arasında yer aldı.

Galatasaray, Aanholt ile sözleşme yenilemedi

Patrick van Aanholt da güncel olarak boşta olan oyuncular arasında. Crystal Palace'ten Galatasaray'a transfer olan Aanholt son olarak PSV Eindhoven'da kiralık olarak ter döktü. Kiralamanın sona ermesi ile Galatasaray'a dönen 34 yaşındaki futbolcu ile sözleşme yenilenmedi.

Alioski ile sözleşme yenilenmedi

Kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen Ezgjan Alioski ekibi Al-Ahli'ye dönmüştü. Suudi ekibi ile sözleşme yenilemeyen 32 yaşındaki futbolcu şu anda kulüpsüz.

Senin için hazırladığımız haberler