“Türkiye’den teklifler aldım”

10.04.2021 - 17:15 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 17:22

Fenerbahçe’nin Club Brugge’e kiraladığı Nabil Dirar, Belçika’da mutlu olduğunu söylerken, Süper Lig takımlarından teklifler geldiğini de açıkladı.

“Türkiye’den teklifler aldım”

AJANSSPOR-HABER

Nabil Dirar, Belçika basınından Het Nieuwsblad’a verdiği röportajda sezon sonu Fenerbahçe’ye döneceğini açıkladı. Sarı lacivertlilerin Club Brugge takımına kiraladığı Faslı futbolcu, “Bu sezon tamamlanınca Fenerbahçe'ye dönmek zorundayım. Bir yıl daha sözleşmem var” dedi.

'Kariyerim için emin değilim'

Buna karşılık Belçika’da mutlu olduğunu dile getiren 35 yaşındaki oyuncu, “Türkiye’den başka teklifler de var ancak şu an için emin değilim. Belçika'ya geri dönmek beni çok mutlu etti. Burada aileme ve arkadaşlarıma çok yakınım” diye konuştu.

Club Brugge'de formaya hasret

Dirar, ailesinin Brüksel’de olduğunu ve onları sık sık ziyaret etme imkanı bulduğunu ifade ettikten sonra şöyle devam etti: “Brugge’deki performansım hakkında söylenecek pek bir şey yok. Döndüğümden beri sadece 2 kez Dinamo Kiev'e karşı ilk 11'de başladım. 

 

Dürüst olmam gerekirse, şu an Clinton Mata da iyi iş çıkarıyor. Ayrıca, milli maçlardan önce sakatlığım vardı. Bu nedenle Charleroi, Gent ve Antwerp maçlarında oynayamadım. Teknik direktörün de iyi oynayan 11'de ısrar etmesi normal”

Fenerbahçe'de 8 gol attı

Bu sezon Club Brugge’de yalnızca 2 Belçika Ligi, 2 UEFA Avrupa Ligi, 1 de Belçika Kupası maçında şans bulabilen Nabil Dirar, gol ya da asist yapamadı. 35 yaşındaki futbolcu, 2017-18 sezonunda Monaco’dan transfer olduğu Fenerbahçe’de ise 89 maça çıkarken, 8 gol, 12 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler