"Türkiye'den teklifler almıştım"

10.10.2020 - 18:17 | Son Güncellenme: 10.10.2020 - 18:17

Trabzonspor'un yeni transferi Vitor Hugo, Erzurumspor ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'den teklifler almıştım"

Trabzonspor, Süper Lig takımlarından Erzurumspor'la ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele Erzurumspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlanırken bordo-mavili takımın yeni transferi Vitor Hugo da ilk kez forma giydi.

Vitor Hugo karşılaşmanın ardından A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Tercrübeli savunma oyuncusu yaptığı açıklamada, "Öncelikle zor bir maç oldu. Rakibimizin hücum eden bir takım olduğunu biliyorduk. Hazırlık maçı dahil olsa önlemler almaya çalıştık. Önemli oyuncular sahipler hücumda. Solda oynamak benm için daha rahat olur tabii. Elimden geleni yapmaya çalıştım.

Sola geçince ikinci yarı kendimi daha iyi hissettim. İkinci yarı çok iyi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Bunları değerlendirsek maçı da kazanabilirdik. Ama sonuçta hazırlık maçı. Ancak Trabzonspor gibi bir takımın formasını giymek benim için bir onur" şeklinde konuştu.

"Daha önce teklifler almıştım"

Transfer süreci hakkında konuşan Hugo, "Menajerim aracılığıyla Türkiye'den Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklifler almıştım. Trabzonspor beni gerçekten isteyen takım oldu. Ben de tercihimi Trabzonspor'dan yana kullandım.

Transfer sürecim kolay olmadı. Kulübüm ile bazı sıkıntılar oldu. Hep beraber bunun üzerinden geldik. Bu formayı bugün giyebilmek benim için büyük bir onur oldu" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler