Türkiye’nin en çok teknik adam değiştiren kulübü!

Feride Kara
21.11.2022 - 15:40 | Son Güncellenme: 21.11.2022 - 15:48

2021 ve 2022 yılları içerisinde, Türkiye Profesyonel Liglerinin en çok teknik adam değiştiren kulübü belli oldu. Verilere göre bu takım Adıyaman FK oldu

Türkiye’nin en çok teknik adam değiştiren kulübü!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Uzun yıllar farklı isimler altında amatör liglerde boy gösterdiler ve içinde bulunduğumuz sezonuda değerlendirdiğimizde, 3 yılı üst üste olmak üzere toplamda sadece 4 yıllık bir profesyonel lig mazisi var Güneydoğu Anadolu kulübünün. 

Teknik direktör trafiği

Hatırlanacağı gibi futbolda ilk şampiyon olmuş kadın kulüp başkanı Cevher Erden ile gıda sektöründe çok başarılı işlere imza atan işadamı Sait Aybak gibi isimlerin başkanlık yaptığı, BAL’dan çıktığı ilk sezonda şampiyon olan Adıyaman FK’da son 2 yıl inanılmaz bir şekilde teknik direktör trafiği yaşanıyor. 

Çok isim geldi gitti

2021 ve 2022 yıllarında toplamda 15 kez teknik direktörlük değişimi oldu sarı-yeşilli kulüpte. Bu 2 yılda, Cüneyt Dumlupınar ve Erol Kapusuz 2’şer kez görev alırken, Ceyhun Müderrisoğlu 116 gün ile en uzun süre , Uğur Balcıoğlu ve Ergün Işık ise sadece 9 gün ile en kısa süre Adıyaman FK’yı çalıştıran isimler oldular. 

İlgini Çekebilir
Vincenzo Montella'nın Roma'ya önereceği Galatasaraylı!
Habere Git

Son teknik adam Levent Kartop

Son teknik adam Levent Kartop , 6 antremanla takımla birlikteydi ve çıktığı 2 maçta evinde Sarıyer ile beraber kalırken, grubun lider takımı Bucaspor 1928’e ise 5-1 gibi farklı skorla mağlup olunca yollar ayrılmıştı. İşin ilginç yanı ise Bucaspor’un teknik direktörünün Cüneyt Dumlupınar olmasıydı. Adıyaman FK, 2.Lig Kırmızı Grupta 15 maç sonunda topladığı 12 puanla 18. sırada ve küme düşme hattında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler