Ali Sarı: "Türkiye’nin en genç hocası olabilirim"

Orhan Gülek
20.10.2022 - 16:13 | Son Güncellenme: 20.10.2022 - 16:25

Hacettepe 1945 Teknik Direktörü Ali Sarı, Ankara takımı olarak stadyum sorunundan şikayet etti. 34 yaşındaki Sarı, “Tükiye’nin en genç hocası olabilirim” dedi.

Ali Sarı: "Türkiye’nin en genç hocası olabilirim"

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 3. Lig 1. Grup'ta son haftalarda yapmış olduğu çıkış ile dikkatleri üzerine çeken Hacettepe 1945 Teknik Direktörü Ali Sarı, Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

Hacettepe sonradan açıldı

Lige istenildiği gibi başlayamayan Hacettepe 1945, son haftalarda peş peşe gelen güzel sonuçlarla form yakaladı. Teknik direktör Ali Sarı şöyle konuştu:

“3. Lig 1. Grup diğer iki gruba göre çok çok daha zor bir grup. Ligin 7. haftasını bitirdik. Aslında iyi bir başlangıç yapamadık ama son 4 haftada toparladığımızı düşünüyorum. İnşallah da arkası gelecektir."

“Yaşım 34”

Sarı, 13 sezondur antrenörlük yaptığını belirterek “Ama profesyonel olarak 3 sezondur yapıyorum. Yaşım 34, belki Türkiye Ligleri'ndeki en genç teknik direktör olabilirim diye düşünüyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de play-off sistemi değiştirildi
Habere Git

“Sürekli farklı takımların sahalarında oynuyoruz”

Çalışma imkanları olarak Süper Lig imkanlarında çalıştıklarını ama maddi olarak böyle bir imkanları bulunmadığını vurgulayan Sarı, “Stadyum sorunumuz da var mesela ama o Hacettepe'nin değil, Ankara'nın başlı başına problemi. Maçtan maça rica ederek oynamaya başladık. Sürekli farklı takımların sahalarında oynuyoruz maçlarımızı. Ancak ne olursa olsun, nerede olursa olsun, kimle olursa olsun galibiyetten başka şeyler düşünmek istemiyoruz. Oyuncularımızla da aramızda her zaman bu şekilde konuşuyoruz" diye konuştu.

“Tek hedefim şampiyonluk”

Sarı sözlerini şöyle bitirdi: “Benim kendi hedefim daima başarılı olmak. Şampiyon olmak. Bunun için gerekli imkanlar sağlansın veya sağlanmasın, farketmez. Ne olursa olsun şampiyon olmak ve bir an önce de üst liglerde çalışmayı hedefliyorum."

Hacettepe 1945 Teknik Direktörü Ali Sarı'nın performansı

TFF 3. Lig 1 Grup'ta mücadele eden Hacettepe 1945 Teknik Direktörü Ali Sarı, takımıyla bu sezon çıktığı 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Öte yandan Ankara temsilcisi ligde 12 puanla 6. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler