Türkiye'nin en iyi futbol maçı spikeri kim?

Orhan Gülek
10.03.2022 - 14:10 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 20:06

Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid-PSG karşılaşmasını sunan Ertem Şener, anlatımıyla gündem oldu ve herkes Türkiye'nin en iyi futbol spikeri kim diye sordu.

Türkiye'nin en iyi futbol maçı spikeri kim?

AJANSSPOR - HABER

Dün akşam oynanan Real Madrid - PSG maçının spikerliğini yapan Ertem Şener hakkında sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Futbolseverlerin çoğu Ertem Şener'in sesini özlediklerini dile getirdi.

Hangisi daha iyi?

Öte yandan futbolseverler kendi aralarından "hangi spiker daha iyi?" tartışması içerisine de girmişti.

Ajansspor, o soruyu sordu

Biz de, hazır bu kadar konuşulurken sosyal medya hesabımızdan bu soruyu takipçilerimize sorduk. Sorduğumuz "Türkiye'nin en iyi futbol spikeri sizce kim?" sorusunun ardından şu an aktif olarak spikerlik yapmayan Ercan Taner'in ismi Twitter'ın TT listesine (gündem) girmiş oldu.

Ercan Taner dışında hangi spikerler öne çıktı?

Yapılan ankette Ercan Taner dışında Emre Tilev, Erman Yaşar, Ertem Şener ve Gökhan Abdik gibi ünlü sunucuların isimleri de ön plana çıktı.

Ercan Taner, kendine has anlatımıyla futbol severlerin gönlünde taht kurdu

18 yaşında iken TRT‘nin açtığı spikerlik sınavlarına katılarak kazanan ve TRT'de spikerliğe başlayan Ercan Taner, daha sonra kurulduğu günden beri Lig TV‘de ve Show TV‘de görev aldı. Kendine has anlatımıyla futbol severlerin gönlünde taht kurdu. Sadece futbol anlatmadı. Boks, basketbol, voleybol, tekvando, binicilik, ritmik jimnastik, buz hokeyi ve kayak yarışmalarını da anlattı. 2008 yılında Lig TV'den ayrılarak NTV‘nin yeni açtığı NTV spor kanalına transfer oldu ve NTV spor 'da yayınlanan bazı programların sunuculuğunu yaptı. 

Peki Ercan Taner, kariyerinde ortalama kaç maç anlattı?

Öte yandan sesini korumak için dondurmadan uzak duran ve yayından önce soğuk su içmeyen Ercan Taner, 1000’in üzerinde maç anlattı.

Senin için hazırladığımız haberler