Türkiye'nin kadın girişimcisiydi şimdi...

22.11.2019 - 14:42 | Son Güncellenme: 22.11.2019 - 14:42

Türkiye'nin kadın girişimcisiydi şimdi...

Süper Lig temsilcisi İstikbal Mobilya Kayserispor 30 Kasım tarihinde olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kayserispor için başkan adayları merakla beklenirken, ilk aday da belli oldu. Halen Kayserispor yönetim kurulunda bulunan iş insanı Berna Gözbaşı’nın başkanlık için ikna edildiği öğrenildi.

Kayserispor’un 30 Kasım’da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulunda aday olacak iş insanı Berna Gözbaşı'yı yönetimin ve belediye başkanlarının desteklediği kaydedildi.

Gözbaşı eğer başkan seçilirse Kayserispor ve Süper Lig’in ilk kadın başkanı olarak tarihe geçecek. Gözbaşı'nın önümüzdeki günlerde resmi olarak başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.

Kayserili iş kadını Berna Gözbaşı, 66 ülkeye yatak satıyor. İhracatının yüzde 80’ini Avrupa’ya yapan BRN Yatak’ın kurucusu Berna Gözbaşı, 2023’te 100 ülkeye ulaşmayı hedefliyor. İlter, halen Kayserispor yönetim kurulunda bulunuyor.

Berna Gözbaşı kimdir?

Berna Gözbaşı… Bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen kadın girişimcisi olarak adını duyduğumuz Berna Gözbaşı, şimdi de Süper Lig’in ilk kadın başkanı olmak üzere. 30 Kasım’da yapılacak Kayserispor Başkanlık seçimleri için adaylık hazırlığı yaptığı öğrenilen Berna Gözbaşı, 2006 yılında sanayiciliğe adım attı. Kayseri’de kurduğu BRN Yatak, bugün 60’tan fazla ülkeye ihracat yapıyor. Şirketin cirosu 40 milyon dolar seviyesinde. Ar-Ge yatırımlarıyla da öne çıkan Berna Gözbaşı, Türkiye’de bir çok önemli alanda ödüllere sahip…

AJANSSPOR ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler